Μπαστακός : «Δεν κατάφερα να δείξω όσα ήθελα»

Μπαστακός : «Δεν κατάφερα να δείξω όσα ήθελα»

Περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη μέσα στη σεζόν περίμενε ο 21χρονος φορ.

Μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής για να βοηθήσει τον Άρη ήθελε ο Μιχάλης Μπαστακός, όπως τόνισε σε δηλώσεις του με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Ο 21χρονος επιθετικός αποκτήθηκε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όταν έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, και σημείωσε 9 εμφανίσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Επιπλέον, ο Μπαστακός αποκάλυψε πως για το μέλλον του θα συζητήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Για τη φετινή σεζόν: «Ήταν μια χρονιά δύσκολη και για την ομάδα και για εμάς. Έπρεπε ο Άρης να ανέβει, το μέγεθός του δεν είναι για τη Football League. Τα καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό».

Για τον δικό του απολογισμό: «Δεν κατάφερα να δείξω όσα ήθελα. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα περισσότερο. Δεν μπόρεσα να το πετύχω αυτό. Είχα και άλλα να δείξω. Ίσως δεν μου δόθηκαν και οι απαραίτητες ευκαιρίες».

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Ακόμη δεν ξέρω κάτι. Θα κάτσουμε να μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει».

Αν είναι προτεραιότητα ο Άρης: «Ναι, φυσικά είναι, έχω συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ