Το τερμάτισε: Ο Βράνιες… απειλεί τον Λάζαρο

Το τερμάτισε: Ο Βράνιες… απειλεί τον Λάζαρο

Ο αμυντικός της ΑΕΚ προκαλεί με ανάρτηση του στο instagram, καθώς με την φωτογραφία που ανέβασε... απειλεί τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες ξεπέρασε για μιαν ακόμα φορά τα όρια με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας ξανά με την στάση του. Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης ανέβασε φωτογραφία στο instagram με την οποία… απειλεί τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Η φωτογραφία είναι από το σκληρό μαρκάρισμα που έκανε ο Σέρχιο Ράμος στον Σαλάχ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Βράνιες «πείραξε» την φωτογραφία καθώς έβαλε το πρόσωπο του αντί του Ισπανού και του Λάζαρού αντί του Αιγύπτιου επιθετικού.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια πολύ προκλητική ανάρτηση από τον στόπερ της ΑΕΚ, καθώς το μαρκάρισμα που έκανε ο Σέρχιο Ράμος στον Σαλάχ προκάλεσε τον τραυματισμό του άσου της Λίβερπουλ.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής προκαλεί με αναρτήσεις του στο facebook. Κατά την διάρκεια της σεζόν υπήρξαν κι άλλες περιπτώσεις που ο Βόσνιος αμυντικός των κιτρινόμαυρων προκάλεσε με τις αναρτήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι λίγες ώρες πριν από την συγκεκριμένη ανάρτηση, ο Βράνιες είχε αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Βοσνίας απέναντι στο Μαυροβούνιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ