Αγκάθι το συμβόλαιο του Κάτσε

Αγκάθι το συμβόλαιο του Κάτσε

Εκτός από τον χρόνο που πιέζει λόγω του περιορισμού των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και τη… συνδρομή του ΠΑΟΚ για να καλύψει τις αποδοχές του διεθνούς Αλβανού αμυντικού μέσου.

Στον Παναθηναϊκό διευκρινίζουν ότι έχουν ακόμα τη δυνατότητα να κρατήσουν τους Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη κι ας είναι άνω των 23 ετών (25 ο πρώτος κλείνει τα 24 τον Δεκέμβριο ο δεύτερος).

Τα συμβόλαιά τους με τον Παναθηναϊκό λήγουν τυπικά στις 30 Ιουνίου και υπάρχει δυνατότητα, αφού δεν έχει ανακοινωθεί κι επίσημα ο περιορισμός των μεταγραφών να γίνει τροποποίηση στο υπάρχον συμβόλαιο. Για τον Μυστακίδη, το πρόβλημα είναι ότι ο Λουτσέσκου θέλει να τον δει στην προετοιμασία, οπότε ο χρόνος δεν αρκεί… Εκτός κι αν ενταθούν οι πιέσεις κι από τον παίκτη, ώστε να έχει άμεσα μία εικόνα για το αν υπολογίζεται πραγματικά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για τον Κάτσε το πρόβλημα είναι καθαρά οικονομικό. Ο Αλβανός διεθνής αμυντικός μέσος, όπως έχουμε αναφέρει, αποτελεί την… καψούρα του Δώνη, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε στον ΠΑΟΚ κι έκανε 41 συμμετοχές τη σεζόν 2012-13. Η οψιόν αγοράς που μπήκε μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ τον Γενάρη ήταν 400.000 ευρώ, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα κρατούσαν και ποσοστό μεταπώλησης 50%. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί ν’ ανανεώσει τον δανεισμό για έναν ακόμα χρόνο (πάλι θα μπει φυσικά οψιόν).

Το θέμα είναι ότι ο Κάτσε έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και οι αποδοχές του τη νέα σεζόν αγγίζουν τις 350.000 ευρώ. Ούτε αυτά τα χρήματα μπορεί να δώσει το «τριφύλλι». Η λογική λέει ότι μπορεί να φτάσει το πολύ τις 200.000 ευρώ. Το ζητούμενο δηλαδή είναι τι ποσό θα καλύψει ο ΠΑΟΚ για να γίνει ο γάμος. Ο Κάτσε έχει κάποιες κρούσεις (όχι κάτι επίσημο) από το εξωτερικό, αλλά θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, αφού ξέρει -ειδικά με τον Δώνη- ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής και δεν θα χάσει και τη θέση του στην εθνική Αλβανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ