Μπάχαλο με τη μεταγραφή του Σάμπο στην Μπεϊτάρ

Μπάχαλο με τη μεταγραφή του Σάμπο στην Μπεϊτάρ

Ο Σλοβάκος φέρεται να αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην Μπεϊτάρ, παρότι οι Ισραηλινοί θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του!

Ο Ερικ Σάμπο φέτος ήταν από τα βασικά γρανάζια της μηχανής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τον Σλοβάκο μέσο να πραγματοποιεί συνολικά 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 26χρονος, ο οποίος έχει δοθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, με τους Ισραηλινούς να ενημερώνουν τον Δικέφαλο ότι θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η Μπεϊτάρ τα είχε βρει και με τον παίκτη, ο οποίος ωστόσο τις τελευταίες ημέρες εμφανίζει τάσεις φυγής. Ο Σάμπο μετά τον τελικό του Κυπέλλου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, με τη μεταγραφή του στην ομάδα της Ιερουσαλήμ να βρίσκεται στον… αέρα. «Σας ευχαριστώ για την συνεργασία, αλλά την επόμενη σεζόν δεν θα είμαι εδώ», φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του.

Από την πλευρά της Μπεϊτάρ, πάντως, διαρρέεται ότι υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του 26χρονου. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν την ισραηλινή ομάδα να πληρώσει ρήτρα. Ο αποχαιρετισμός του Σάμπο, πάντως, περιέπλεξε τα πράγματα, με τους Ισραηλινούς, ωστόσο, να εμφανίζονται σίγουροι για την απόκτηση του Σλοβάκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ