Έρχεται ο ξένος ατζέντης του Δώνη, μιλάει αύριο με Νταμπίζα

Έρχεται ο ξένος ατζέντης του Δώνη, μιλάει αύριο με Νταμπίζα

Αύριο το καθοριστικό ραντεβού, στο οποίο θα πέσουν στο τραπέζι τα οικονομικά δεδομένα. Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Δώνης, που θα περιμένει την εξέλιξη της αυριανής συνάντησης του ατζέντη του με τον Νταμπίζα.

Την Τετάρτη αναμένεται στην Αθήνα ο Γιώργος Δώνης, προκειμένου να προχωρήσει σε αναθεώρηση του διπλώματος προπονητικής, όπως και ο βοηθός του Μάκης Αγγελίνας και πιθανότατα να τα πει από κοντά με τον Νίκο Νταμπίζα. Ωστόσο, πριν από τον Έλληνα τεχνικό, στην Αθήνα θα βρίσκεται ο ξένος εκπρόσωπός του.

Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως ο ξένος ατζέντης του Δώνη αναμένεται να ταξιδέψει αύριο στην Αθήνα και να συζητήσει με τον Νίκο Νταμπίζα προκειμένου να μπουν στην… ουσία του θέματος. Που δεν είναι άλλη από το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας.

Αυτό φαίνεται αυτή τη στιγμή να είναι και το τελευταίο στάδιο πριν δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές και ο Δώνης συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Και πριν γίνει αυτό, δεν υπάρχει συμφωνία, ούτε οριστικό «ναι» από πλευράς του Έλληνα προπονητή στην πρόταση που του έχει γίνει.

Άλλωστε, τελευταία φορά που μίλησαν ο Δώνης με τον Αλαφούζο ήταν πριν από περίπου ένα μήνα, ενώ εκείνες τις μέρες είχε γίνει και η τελευταία συνάντηση του Έλληνα προπονητή με τον Νίκο Νταμπίζα. Πριν καν αναλάβει ακόμα ο τελευταίος τα καθήκοντά του ως τεχνικός διευθυντής.

Έκτοτε, Αλαφούζος και Δώνης δεν έχουν μιλήσει, ενώ με τον Νταμπίζα υπάρχει συχνή τηλεφωνική επικοινωνία, χωρίς να ειπωθούν λεπτομέρειες για οικονομικά. Κάτι που θα γίνει αύριο μεταξύ του ατζέντη του Δώνη και του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ