Ατρόμητος : «Τσεκάρει» Βάσιτς

Ατρόμητος : «Τσεκάρει» Βάσιτς

Ο ποδοσφαιριστής της Γκρασχόπερς, Βάσο Βάσιτς, φέρεται να είναι μία από τις λύσεις που εξετάζει ο Ατρόμητος για τον «άσο».

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται ο Ατρόμητος, μιας και ο Ανδρέας Γιαννιώτης οδεύει προς τον Ολυμπιακό. Όπως υποστηρίζουν, λοιπόν, αυστριακά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Βάσιτς.

Ο 28χρονος γκολκίπερ της Γκρασχόπερς, ο οποίος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ελβετική ομάδα, αγωνίζεται από το 2014 στις «ακρίδες», την εστία των οποίων έχει υπερασπιστεί 57 φορές.

Επειδή, όμως, το τελευταίο διάστημα έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, αποφάσισε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, με τον Ατρόμητο να τον εξετάζει, ελέω Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος γνωρίζει καλά την αγορά της Κεντρικής Ευρώπης.

Ο Βάσιτς έχει γεννηθεί στην Ελβετία, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, καθώς ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γκρασχόπερς, αλλά είναι διεθνής με την Κ21 της Σερβίας. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βίντερτουρ και Σαφχάουζεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ