«Ολυμπιακός και Ρέιντζερς ενδιαφέρονται για τον ΜακΚέι»

«Ολυμπιακός και Ρέιντζερς ενδιαφέρονται για τον ΜακΚέι»

Νέα δημοσιεύματα από την Σκωτία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θέλει τον Μπάρι ΜακΚέι, όμως στο «κόλπο» για την απόκτηση του Σκωτσέζου εξτρέμ βρίσκεται και η Ρέιντζερς.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα μεσοεπιθετικού μετά την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αλλά και τη διαφαινόμενη επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη.

Οι ερυθρόλευκοι φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπάρι ΜακΚέι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σκωτία, ο Ολυμπιακός  ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του αριστερού εξτρέμ της αγγλικής ομάδας, αλλά δεν παίζει μόνος του.

Η Ρέιντζερς, από την οποία μεταγράφηκε ο ποδοσφαιριστής το περασμένο καλοκαίρι στη Νότιγχαμ, ενδιαφέρεται για τον παίκτη και σκέφτεται την επιστροφή του, καθώς ο Στίβεν Τζέραρντ που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας πρόσφατα έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Σκωτσέζο αριστερό εξτρέμ.

Παρόλα αυτά όπως αναφέρει δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του ΜακΚέι, καθώς μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα συμφωνία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 23χρονος φορ μέτρησε 26 συμμετοχές στη φετινή Championship, έχοντας 5 γκολ και 7 ασίστ, ενώ αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Ρέιντζερς. Το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ λήγει το καλοκαίρι του 2021, ενώ η αγοραστική του αξία υπολογίζεται στο 1 εκατ. ευρώ. Να αναφέρουμε ότι έχει μία συμμετοχή με την Εθνική του ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ