«Ο Πασχαλάκης δούλεψε πολύ σκληρά κι εξελίχθηκε»

«Ο Πασχαλάκης δούλεψε πολύ σκληρά κι εξελίχθηκε»

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκιαθίτης μίλησε στην πορτογαλική «Record» για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατάφερε τη σεζόν που πέρασε να κερδίσει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ και να ψηφιστεί μεταξύ των τριών κορυφαίων τερματοφυλάκων στο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Δικέφαλου ήρθε στη δημοσιότητα το ενδιαφέρον ορισμένων συλλόγων του εξωτερικού για τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ.

Πρώτα κυκλοφόρησε ένα σενάριο για φλερτ με τη Νάπολι και τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό και το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σκιαθίτη στην πορτογαλική «Record», ο οποίος αναφέρθηκε στην εξέλιξη του Πασχαλάκη μέσα από τη σκληρή δουλειά που έκανε όλη τη σεζόν.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, δουλέψαμε σκληρά αυτή τη χρονιά, ειδικά στα πόδια, καθώς είναι ένας τερματοφύλακας που μέχρι τώρα είχε αγωνιστεί σε μικρότερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχει εξελιχθεί πολύ μετά από την ομαδική δουλειά που κάναμε μαζί με την ομάδα, αλλά και σε ατομικό επίπεδο, πράγματα που τον βοήθησαν να… μεγαλώσει ποδοσφαιρικά».

Ακόμη ο Γιώργος Σκιαθίτης τόνισε για τον Πασχαλάκη: «Πρόκειται για έναν πολύ αθλητικό τερματοφύλακα με έντονη σωματική διάπλαση, πολύ ψηλό, γεμάτο έκρηξη στις ενέργειες του στο παιχνίδι, ο οποίος ανταποκρίνεται επιθετικά στην ανάγκη να δείξει τα αντανακλαστικά του. Έχει γρήγορες και εξαιρετικές επεμβάσεις, είναι πολύ δυνατός στις εξόδους και γενικότερα στον αέρα, όπως φυσικά και στο έδαφος. Μπορεί να διαβάσει για την ομάδα του το παιχνίδι από πίσω, δε μένει απλά στην περιοχή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ