«Καψούρα» Λυμπερόπουλου με Φελίπε Πιρές!

«Καψούρα» Λυμπερόπουλου με Φελίπε Πιρές!

To10.gr αποκαλύπτει τις παρασκηνιακές ερωτήσεις του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ για τον 23χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, που φεύγει από την Αούστρια Βιέννης και γυρίζει στη Χόφενχαϊμ.

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Χρήστο Αλμπάνη και με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να κλείσει την «τρύπα» που δημιουργήθηκε στα άκρα της, μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Αλλά οι Κιτρινόμαυροι επιθυμούν την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμη ακραίου επιθετικού, ο οποίος θα είναι και το «πρώτο βιολί», ο παίκτης που θα κληθεί να κάνει τη διαφορά για την Ενωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει στοχεύσει από τον Ιανουάριο μία πολύ δύσκολη περίπτωση, που ωστόσο θέλει να την παλέψει, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγετική μορφή για την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Φελίπε Αουγκούστο Ροντρίγκες Πιρές. Εν συντομία, Φελίπε Πιρές. Ο Βραζιλιάνος ακραίος της Αούστρια Βιένης (δανεικός από τη Χόφενχαϊμ) έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ και για αυτόν τον λόγο ασχολείται με την περίπτωσή του εδώ και πολύ καιρό, προσπαθώντας να βρει τρόπο να τον φέρει στην Ελλάδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Λύμπε» είχε ραντεβού πριν από λίγες εβδομάδες με άνθρωπο της «Rogon», εταιρείας που εκπροσωπεί τον παίκτη (σ.σ. λέγεται ότι ήταν ο Πολ Κουτσολιάκος), ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει τρόπος να αποκτηθεί από την Ενωση ο 23χρονος. Βλέπετε, η περίπτωσή του είναι αρκετά περίπλοκη, λόγω του ότι αγωνίζεται στην Αούστρια ως δανεικός από τη Χόφενχαϊμ. Οι Γερμανοί τον είχαν παραχωρήσει για δύο χρόνια το καλοκαίρι του 2016 (σ.σ. χωρίς οψιόν αγοράς) και πλέον ο Πιρές ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες το τελευταίο του εξάμηνο ως παίκτης των Αυστριακών.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε επισήμως ότι ο Πιρές δεν θα μείνει στην Αούστρια και ότι επιστρέφει στη γερμανική ομάδα. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι θα ήθελε να πάρει μια ευκαιρία στην Μπουντεσλίγκα και τη Χόφενχαϊμ, ομάδα στην οποία ανήκει από τον Ιανουάριο του 2015, χωρίς ωστόσο να έχει φορέσει ούτε μία φορά τη φανέλα της. Με τα γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι η παραμονή του ή όχι θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να πάρει μέρος στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας του συλλόγου. Κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τα πράγματα για την ΑΕΚ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν εντυπωσιαστεί από τον Πιρές στα παιχνίδια με την Αούστρια Βιέννης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και τον Ιανουάριο. Ωστόσο όταν δεν γινόταν να «σπάσει» ο διετής δανεισμός του. Τώρα, όμως, που επέστρεψε στην ομάδα που ανήκει, η κουβέντα μπορεί να γίνει από μηδενική βάση. Με την Ενωση να έχει το μεγάλο ατού της παρουσίας της στα προκριματικά του Champions League για να πείσει τον παίκτη.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φελίπε Πιρές αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων παικτών των Αυστριακών τη χρονιά που τελείωσε, έχοντας συνολικά 45 συμμετοχές, 8 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Σε ό,τι δε έχει να κάνει με το συμβόλαιό του με τη Χόφενχαϊμ, έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2020.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ