Άρης : Αυλαία στο Δασυγένειο

Άρης : Αυλαία στο Δασυγένειο

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα βρεθούν για σήμερα για τελευταία φορά στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε επιτυχημένα για τον Άρη με την εκτός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν για τελευταία φορά σήμερα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, προκειμένου όχι να κάνουν προπόνηση, αλλά να παραλάβουν το πρόγραμμα συντήρησης για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ακόμα, ο Δημήτρης Σπανός και ο Παύλος Μυροφορίδης αναμένεται να αποχαιρετήσουν σήμερα και τους ποδοσφαιριστές και να τους ευχαριστήσουν για την προσπάθεια που κατέβαλαν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς αμφότεροι δεν θα συνεχίσουν στον Άρη.

Ο Δημήτρης Σπανός έχει δώσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα συντήρησης και στους ανθρώπους της ΠΑΕ, προκειμένου να ενημερώσουν σχετικά τον επόμενο προπονητή, που αναμένεται να είναι ο Πάκο Ερέρα. Ο Ισπανός τεχνικός θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη και μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη, θα θέσουν επί τάπητος τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η προετοιμασία του Άρη θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ