Λουτσέσκου : «Μόνο ο ΠΑΟΚ στο μυαλό μου, καμία επαφή με Αλ Αχλί»

Λουτσέσκου : «Μόνο ο ΠΑΟΚ στο μυαλό μου, καμία επαφή με Αλ Αχλί»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε στο στόχαστρο της Αλ Αχλί, αλλά μιλώντας σε αιγυπτιακά ΜΜΕ τόνισε ότι έχει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και θέλει να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα

Το τελευταίο 24ώρο κυκλοφόρησε ένα σενάριο από αιγυπτιακά ΜΜΕ, σύμφωνα με το οποίο η Αλ Αχλί έχει στη λίστα της τον Ράζβαν Λουτσέσκου και θέλει να τον πάρει από τον ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος απάντησε μέσω του γραφείου Τύπου πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και μετά κλήθηκε και ο ίδιος ο Λουτσέσκου να απαντήσει αν θα βρεθεί στον πάγκο της Αλ Αχλί, δίνοντας την ίδια απάντηση.

Το σάιτ «El-Ahly.com» φιλοξένησε δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στον οποίο η πρώτη ερώτηση ήταν αν θα είναι ο διάδοχος του Χοσάμ Αλ Μπαντρί στην Αλ Αχλί!

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ απάντησε ξεκάθαρα αρνητικά σημειώνοντας ότι: «Δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα σε μένα και την Αλ Αχλί ή κάποιους ανθρώπους της. Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ, όπου έχω συμβόλαιο και θα συνεχίσουμε μαζί και την επόμενη σεζόν»

Οι Αιγύπτιοι τον ρώτησαν αν θα πήγαινε να δουλέψει σε ομάδα της Αφρικής στο μέλλον και ο Λουτσέσκου απάντησε: «Κοιτάξτε… Σας είπα ότι θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Έχω συμβόλαιο μαζί του και ελπίζουμε η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη πιο πετυχημένη. Επίσης ελπίζω να μείνω στον ΠΑΟΚ περισσότερα χρόνια. Μετά δεν ξέρω τι θα συμβεί… Όταν φύγω κάποια στιγμή από τον ΠΑΟΚ, κανείς δεν ξέρει που μπορεί να πάω…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ