Το παλεύει για Κάτσε ο Παναθηναϊκός, στα υπόψιν κι ο Μυστακίδης

Το παλεύει για Κάτσε ο Παναθηναϊκός, στα υπόψιν κι ο Μυστακίδης

Προσπάθειες ώστε να βρει τη φόρμουλα παραμονής του Κάτσε στο πράσινο ρόστερ κάνει ο Παναθηναϊκός. Στη λίστα και ο Μυστακίδης, με την περίπτωσή του όμως να είναι πιο δύσκολη.

Στο προσκήνιο βρίσκεται το θέμα της παραμονής του Εργκους Κάτσε για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι θέλουν διατηρήσουν τον Αλβανό μέσο στο ρόστερ τους, κι έτσι έχουν ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του, καθώς δύσκολα θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι η πίεση του χρόνου, με τους ανθρώπους του τριφυλλιού προσπαθούν να προλάβουν την επίσημη ανακοίνωση για τον περιορισμό των μεταγραφών.

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να κρατήσει τον Κάτσε στην ομάδα του, τότε αναμένεται ο ΠΑΟΚ να διατηρήσει ένα σημαντικό ποσοστό στα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Κι αυτό στην περίπτωση που μελλοντικά υπάρξει πώληση του Αλβανού ποδοσφαιριστή, ο δικέφαλος να έχει λαμβάνειν ένα αξιόλογο ποσό.

Εξάλλου ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του και τον Μυστακίδη. Πάντως η περίπτωση του δεν είναι απλή, καθώς ο παίκτης έχει ενημερωθεί πως θα συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ