Ολυμπιακός : Όλη η αλήθεια για τον (περιζήτητο) Πρίσιτς

Ολυμπιακός : Όλη η αλήθεια για τον (περιζήτητο) Πρίσιτς

Πότε ήρθε στην Αθήνα, η πρόταση του Ολυμπιακού που έχει στα χέρια του, οι εξαιρετικές εντυπώσεις από όσα είδε και οι «αντίπαλοι» των Πειραιωτών για τον Βόσνιο μέσο που κάνουν δύσκολη την υπόθεση του.

Ο Ολυμπιακός έριξε όλα τα «χαρτιά» στο «τραπέζι» για να μπορέσει να κάνει δικό του τον Σάνιν Πρίσιτς. Μια μεταγραφική υπόθεση που ανήκει στην κατηγορία top με ότι αυτό συνεπάγεται και για την δυσκολία της πραγματοποίησης της.

Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να μπουν γερά στο «κόλπο» της απόκτησης του 25χρονου Βόσνιου μέσου που έμεινε ελεύθερος από την Ρεν (αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο) λειτουργώντας ως μεγάλο κλαμπ.

Δεν αρκέστηκαν απλά σε μια επίσημη πρόταση. Φρόντισαν να μπουν «σφήνα» σε μεγάλες ομάδες που διεκδικούν την υπογραφή του και να τον «αναγκάσουν» να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην χώρα μας για να δει από κοντά τι θα συναντήσει εφόσον αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Μπορεί η Βαλένθια να ήταν μια ανάσα από την τελική συμφωνία μαζί του όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να μπει δυνατά στο «παιχνίδι» και να ελπίζει. Αν θα τα καταφέρει εν τέλει θα το γνωρίζουμε μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν για την απόκτηση ενός παίκτη που απασχολεί ήδη ομάδες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και την Πρέμιερ Λιγκ.

Και είναι εύλογα κατανοητό πως το δικό μας το πρωτάθλημα «χάνει» σε σύγκριση. Όπως και να έχει όμως ο Ολυμπιακός προσφέροντας ότι καλύτερο μπορούσε θα περιμένει την απάντηση του Πρίσιτς που βρέθηκε για σχεδόν δύο μέρες στην Αθήνα. Ήρθε την Παρασκευή και έφυγε σήμερα έχοντας στα χέρια του την επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για 3ετες, πλουσιοπάροχο, συμβόλαιο.

Ξέχωρα από τις συζητήσεις που έγιναν ο 25χρονος Βόσνιος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο Καραϊσκάκη αλλά και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αποκομίζοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Συνάμα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πρίσιτς τα είπε από κοντά και με τον Πέδρο Μαρτίνς που ως γνωστόν βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Πορτογάλος άλλωστε είναι σε καθημερινή συνεργασία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχεδιάζοντας την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει και προετοιμάζοντας την προετοιμασία που ξεκινά στις 15 Ιουνίου.

Αν ο Πρίσιτς θα πάρει ξανά το αεροπλάνο μέσα στις επόμενες μέρες για να έρθει στον Πειραιά για τις υπογραφές με τον Ολυμπιακό θα το γνωρίζουμε σύντομα. Βαλένθια και Γουεστ Μπρόμιτς είναι γερά στην διεκδίκηση του, και δεν είναι και οι μοναδικές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ως ελεύθερος άλλωστε ο Βόσνιος μέσος αποτελεί μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στην Ευρώπη.

Στον Ολυμπιακό γνώριζαν και γνωρίζουν και τώρα τις δυσκολίες της υπόθεσης Πρίσιτς. Έκαναν την κίνηση τους και αναμένουν την απάντηση του Βόσνιου. Αν αυτή δεν είναι θετική θα μπει σε εφαρμογή το plan B με τον Ολυμπιακό άλλωστε να επιθυμεί να προχωρήσει σε 2-3 τουλάχιστον προσθήκες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ