«Η ΑΕΚ δεν πετάει λευκή πετσέτα για τον Αραούχο»

«Η ΑΕΚ δεν πετάει λευκή πετσέτα για τον Αραούχο»

Ιστοσελίδα από τα Κανάρια Νησιά μπλέκει ξανά την ΑΕΚ με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, παραμένει ψηλά στη λίστα των Κιτρινόμαυρων.

Αποφασισμένη να κυνηγήσει την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο είναι η διοίκηση της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τα Κανάρια Νησιά. Η ιστοσελίδα «tintaamarilla.es» με νέο δημοσίευμά της μπλέκει ξανά τον Αργεντινό επιθετικό με την Ενωση και επισημαίνει ότι ο Λατινοαμερικάνος άσος παραμένει ψηλά στην λίστα των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η ΑΕΚ καταστρώνει τα σχέδιά της, προκειμένου να καταφέρει να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της, χωρίς να πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με της Λας Πάλμας. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η ρήτρα αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δύσκολα θα δώσει κάποια ομάδα για να αγοράσει τον Αραούχο. Παράλληλα, οι Ιβηρες αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι στην προσπάθειά τους έχουν σύμμαχο τον παίκτη, ο οποίος δεν έχει πει ποτέ «όχι» στην ΑΕΚ.

Το συμβόλαιό του με την Λας Πάλμας, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χιμένεθ, λήγει το καλοκαίρι του 2020. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Αραούχο από την κοινή τους θητεία στην ΑΕΚ και ποντάρει πολλά πάνω του, προκειμένου η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ