Το φαβορί Δώνης και οι εναλλακτικές για τον πάγκο

Το φαβορί Δώνης και οι εναλλακτικές για τον πάγκο

Ο Δώνης απαντάει μέχρι την Πέμπτη και αν δεν προκύψει η πρόταση που περιμένει απ' το εξωτερικό, τότε θα αναλάβει. Ωστόσο, ο Νίκος Νταμπίζας έχει και plan b αν κάτι... στραβώσει.

Ο Γιώργος Δώνης παραμένει το ακλόνητο φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι συζητήσεις με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιάννη Αλαφούζο είναι προχωρημένες, ο Έλληνας τεχνικός βλέπει από τη διοίκηση να κάνει όλα όσα έχει ζητήσει (πληρωμές στους παίκτες, προσπάθεια διατήρησης βασικού κορμού) και το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχει δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Επί της ουσίας, το μοναδικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει και να χαλάσει τη δουλειά, είναι να προκύψει μια πρόταση από το εξωτερικό που περιμένει ο Έλληνας τεχνικός. Και δεν μιλάμε για ομάδα από Ασία ή Αφρική, που είχε προτάσεις, αλλά από Ευρώπη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σύλλογος που έχει τον Δώνη ως νούμερο ένα στη λίστα της. Του έχει κάνει μία πρώτη προσέγγιση και ετοιμάζεται να του καταθέσει επίσημη πρόταση, κάτι που δεν έχει κάνει έως τώρα, γιατί πρέπει να ορίσει πρώτα το διαθέσιμο μπάτζετ εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Δώνης περιμένει στο ακουστικό του, αλλά έχει δώσει συγκεκριμένο deadline. Διότι πρέπει να απαντήσει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος… καίγεται για προπονητή. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της συνεργασίας Δώνη – Παναθηναϊκού. Ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας έχει στο μυαλό του και εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα με τον Έλληνα προπονητή.

Ποιες είναι αυτές; Ο Γιάννης Πετράκης θα βρεθεί στην πρώτη θέση, αν στραβώσει του Δώνη. Εκεί θα ρίξει το βάρος του ο Παναθηναϊκός. Σ’ έναν προπονητή που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του κάτω από δύσκολες (και μεταγραφικά) συνθήκες στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όνομα που σαφώς δεν θα ενθουσιάσει τον κόσμο, αλλά ένας προπονητής σοβαρός και δουλευταράς.

Από ΄κει και πέρα, κάποιοι λένε πως ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει και την περίπτωση του Άκη Μάντζιου, αλλά και του Σάκη Τσιώλη. Όλα αυτά, βεβαίως, αν περάσουν από την έγκριση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος από τη μία εμφανίζεται ως ο επόμενος ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού και από την άλλη, βλέπει δίχως να αντιδράει να φεύγουν παίκτες που θα μπορούσαν να είναι απαραίτητοι, όπως ο Λουτσιάνο και ο Ευαγγέλου. Και δεν δίνει τις εγγυήσεις, ως όφειλε σαν… εν δυνάμει ιδιοκτήτης, για να μην αποδυναμώνεται άλλο το ήδη πολύ φτωχό ρόστερ.

Όπως και να ‘χει, το θέμα του προπονητή αναμένεται να έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό έως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τον Δώνη να παραμένει μέχρι και τώρα το ακλόνητο φαβορί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ