To10.gr: Καλώς επέστρεψες, μεγάλε Άρη

To10.gr: Καλώς επέστρεψες, μεγάλε Άρη

Το10.gr καλώς ορίζει τον Άρη, εκεί που ανήκει και αλλάζει την... όψη του, για χάρη του

Και κάπου εδώ η… Ιστορία προσφέρει τη λύτρωση της διόρθωσης. Διότι λάθος ήταν η περίοδος που ολοκληρώνεται. Το χρονικό αυτό διάστημα που το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, δεν περιελάμβανε την παρουσία μιας κλασικής δύναμης. Του μεγάλου Άρη.

Μεγάλος από την διαδρομή του, τη βαριά σκιά του, τον κόσμο του. Ο Πολεμιστής Άρης, της αθλητικής κληρονομίας και της ιδιαίτερης κουλτούρας.

Τα χρόνια που πέρασαν ήταν δύσκολα για εκείνον, για τους φίλους του που δεν τον άφησαν ποτέ. Η απουσία του όμως προκάλεσε συνολικό κόστος, στο προϊόν που ακούει στο όνομα ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανεξαρτήτως χρώματος δεν υπάρχει φίλαθλος που δεν νιώθει καλά στο άκουσμα της είδησης πως ο Άρης επιστρέφει, εκεί που ανήκει. Μετά την Λάρισα που είναι πάλι εδώ, μετά τον ΟΦΗ που παίρνει τον ίδιο ασανσέρ με τον Θεό του Πολέμου. Μακάρι κάποια στιγμή να είναι πίσω και ο Ηρακλής. Μακάρι η Θεσσαλονίκη να έχει ξανά τις τρεις μεγάλες τις ομάδες, σε θέση μάχης. Μακάρι να ξαναδούμε ένα πρωτάθλημα με όλα τα βαριά ονόματα στο τραπέζι.

Το10.gr την ιδέα την είχε καιρό. Όχι για λόγους εντυπωσιασμού, αλλά για την αποκατάσταση της τάξης. Γιατί νιώθουμε πως έτσι πρέπει να είναι. Από την πρώτη στιγμή στο site υπάρχει η ενότητα Big 4, εκεί όπου φιλοξενούνται επιλεγμένα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ. Τώρα λοιπόν που είναι πια επίσημα; Τον ίδιο χώρο τον μοιράσαμε στα 5. Πλέον υπάρχει η ενότητα Big 5. Διότι πλέον είναι εδώ και ο Άρης. Η παρέα των «μεγάλων» (ξανά)μεγάλωσε. Όπως παλιά. Τότε που το «Χαριλάου» ήταν μια από τις ισχυρότερες έδρες της χώρας. Όταν ο Άρης νικούσε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Όταν διεκδικούσε, σαν ομάδα της ελίτ.

Καλώς ήρθες λοιπόν Άρη. Για την ακρίβεια καλώς επέστρεψες.

Το10.gr έχει στην παρέα του τον Γιάννη Σελαλμαζίδη, και τον Αλέξη Τσαρούχα. Δύο παιδιά που οι υπογραφές αποτελούν εγγύηση για την ενημέρωση, σε ότι αφορά στον Άρη. Θα είμαστε εκεί λοιπόν. Στο ρεπορτάζ και στην καταγραφή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ