Δυσκολεύει του Πρίσιτς στον Ολυμπιακό

Δυσκολεύει του Πρίσιτς στον Ολυμπιακό

Δυσκολεύουν τα πράγματα σε ότι αφορά την απόκτηση του Σάνιν Πρίσιτς από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Βόσνιος έχει προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και την Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πρίσιτς αλλά την τελευταία στιγμή έχουν προκύψει εμπόδια, καθώς ο παίκτης έχει προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και την Βαλένθια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ανταγωνισμός που υπάρχει στην υπόθεση του Βόσνιου μέσου είναι μεγάλος καθώς ο πρώην άσος της Ρεν έχει δεχθεί προτάσεις από δύο ομάδες της Πρέμιερ, την Βαλένθια αλλά κι έναν ακόμα ισπανικό σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον παίκτη να υπογράψει συμβόλαιο και οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους. Γίνεται όμως εύκολα αντιληπτό πως όταν στην διεκδίκηση ενός παίκτη μπαίνουν δύο ομάδες από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Πρίσιτς προσφέροντας ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον παίκτη. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και το ταξίδι που έκανε ο νεαρός μέσος στην χώρα μας. Η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική και ο Βόσνιος μεσοαμυντικός είχε εντυπωσιαστεί από τον τρόπο προσέγγισης των πειραιωτών.

Αυτή την στιγμή όμως τα πράγματα είναι δύσκολα σε ότι αφορά την υλοποίηση της μεταγραφής, γιατί δύο αγγλικές ομάδες και άλλες δύο από την Ισπανία έχουν κάνει προτάσεις στον πρώην μέσο της Ρεν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ