Μάχη μεταξύ Βιεϊρίνια και Πέλκα για τον τίτλο του MVP

Μάχη μεταξύ Βιεϊρίνια και Πέλκα για τον τίτλο του MVP

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία του ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του MVP της σεζόν, με τον Βιεϊρίνια να προηγείται έως τώρα οριακά του Πέλκα

Ο ΠΑΟΚ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σεζόν που πέρασε, ξεκίνησε μια ψηφοφορία μέσω του σάιτ της ΠΑΕ για την ανάδειξη του MVP της χρονιάς.

Ο Δικέφαλος παρέα με το 11888 διοργανώνουν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τη μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της σεζόν που θα κατακτήσει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος».

Καθώς η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, η μάχη κορυφώνεται μεταξύ του Βιεϊρίνια (29.34%) και του Πέλκα (28.7%), καθώς ο πρώτος προηγείται μεν, αλλά με διαφορά μικρότερη από 1%!

Τα αποτελέσματα έως τώρα έχουν ως εξής:

Αντρέ Βιεϊρίνια 29.34%
Δημήτρης Πέλκας 28.7%
Φερνάντο Βαρέλα 17.31%
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς 7.38%
Αλέξανδρος Πασχαλάκης 6.9%
Λέο Μάτος 4.55%

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ MVP ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Την πρώτη σεζόν της ψηφοφορίας, ήταν ο γερόλυκος Λίνο, που στο φινάλε της καριέρας του έδειξε ότι η ηλικία είναι μία πολύ σχετική έννοια και κέρδισε το βραβείο. Τη δεύτερη χρονιά, ο Εργκούς Κάτσε βγήκε πρώτος στις προτιμήσεις του κόσμου. Την τρίτη ο Γιώργος Τζαβέλλας κέρδισε το βραβείο, στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Πέρυσι ο Παναγιώτης Γλύκος βγήκε πρώτος, ο οποίος κατέβασε ρολά και ήταν από τους κορυφαίους στον δρόμο για την επιστροφή στους τίτλους. Φέτος το βραβείο θα κριθεί πάνω στο νήμα μεταξύ του Βιεϊρίνια και του Πέλκα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ