Πληθαίνουν οι μνηστήρες, στο περίμενε ο ΠΑΟΚ

Πληθαίνουν οι μνηστήρες, στο περίμενε ο ΠΑΟΚ

Μια ακόμα ομάδα, Τραμπζονσπόρ, εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον Τεέμου Πούκι την στιγμή που στον ΠΑΟΚ περιμένουν την απάντηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

«Σφάζονται» στην ποδιά του Φιλανδού επιθετικού, Τεέμου Πούκι, οι ομάδες για το ποια θα καταφέρει να του αποσπάσει την υπογραφή. Οι μνηστήρες για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού μεγαλώνουν με την Τράμπζονσπορ να φέρεται να έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του.

Οι Τούρκοι, μπορεί αυτή τη στιγμή να αναζητούν τεχνικό διευθυντή σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, όμως και στα μεταγραφικό παζάρι κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Φινλανδού επιθετικού, ο οποίος απασχολεί και τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη γείτονα χώρα για διαπραγματεύσεις.

Στον δικέφαλο του Βορρά, όπως έχουμε αναφέρει, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Πούκι καταθέτοντας πρόταση συνεργασίας στον εκπρόσωπο του. Όμως ο Πούκι έχει βάλει στην αναμονή τους Θεσσαλονικείς, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον που έχουν δείξει αρκετές ομάδες από την Ευρώπη. Στον ΠΑΟΚ, δε θα περιμένουν και πολύ τον 28χρονο επιθετικό γιατί δεν θέλουν να μπουν σε ένα πλειστηριασμό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ