«Στο κόλπο για Βούκοβιτς και η Ουντινέζε»

«Στο κόλπο για Βούκοβιτς και η Ουντινέζε»

Δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου αναφέρουν πως και η Ουντινέζε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς είχε την τιμητική του για μιαν ακόμα μέρα στον ιταλικό Τύπο, καθώς σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως και η Ουντινέζε δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σέρβου στόπερ του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου έχουν ξεχωρίσει τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό από τις εμφανίσεις του με την Βερόνα στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως δύο ακόμα ιταλικές ομάδες έχουν στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο» τον διεθνή άσο που ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για την Φιορεντίνα και την Μπολόνια. Με βάση τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα TuttoUdinese.it η ομάδα του Φρίουλι παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βούκοβιτς.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης συνδέουν τον Βούκοβιτς του Ολυμπιακού με τον Γκασπάρ της Φιορεντίνα, επιμένοντας πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ των βιόλα. Οι Ιταλοί γράφουν πως από την στιγμή που και η ομάδα της Φλωρεντίας ενδιαφέρεται για έναν  παίκτη του Ολυμπιακού, τον Βούκοβιτς, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να επιτευχθεί συμφωνία που θα ικανοποιεί και τις δύο ομάδες.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ