Ολυμπιακός: Το δεύτερο «όχι» του Φέτφα στην ΑΕΚ και ο δρόμος της επιστροφής στο λιμάνι

Ολυμπιακός: Το δεύτερο «όχι» του Φέτφα στην ΑΕΚ και ο δρόμος της επιστροφής στο λιμάνι

Η εξέλιξη με τον Γιάννη Φετφατζίδη που ανοίγει τον ορίζοντα για το μεγάλο λιμάνι, αλλά και τι γίνεται με Πρίσιτς και Ευαγγέλου. Όλες οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και μάλιστα σε πολλά και διάφορα μέτωπα. Αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς ότι οι Ερυθρόλευκοι εδώ και κοντά δύο μήνες έχουν όχι μόνο αποφασίσει το σχέδιο δράσης, αλλά και μια σειρά από βασικές τους επιλογές.

Εκεί που ξέραμε λοιπόν για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τη μετακίνηση του που τάραξε τα ήρεμα νερά της Σούπερ Λιγκ; Τις τελευταίες ώρες έχει σημάνει συναγερμός. Με τον Πρίσιτς, τον Φέτφα, τον Ευαγγέλου. Τρεις διαφορετικές υποθέσεις που τρέχουν… ταυτόχρονα και που αναμένονται λεπτομέρειες άμεσα.

Για τον Σάνιν Πρίσιτς, αρχικά προέκυψε το ρεπορτάζ από τη Βοσνία που ήθελε τον Ολυμπιακό να έφερε τα πάνω-κάτω σε μια υπόθεση που η Βαλένθια έμοιαζε να την έχει κλειδωμένη. Οι συμπατριώτες του 25άχρονου μετέδιδαν το απόγευμα πως οι Ερυθρόλευκοι είναι πλέον το φαβορί για την απόκτηση του. Αργότερα έγινε γνωστό επίσης πως ο Πρίσιτς μπήκε στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό την Αθήνα. Για υπογραφές με τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν είπε το παραμικρό για την υπόθεση. Υπάρχει η αίσθηση όμως πως η αυριανή ημέρα μπορεί να είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική για τον box to box μέσο, που μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες φορούσε τα χρώματα της Ρεν.

Σε ότι αφορά τώρα στον νεαρό Στέφανο Ευαγγέλου; Ατζέντηδες υποστηρίζουν πως ο 20άχρονος στόπερ όχι μόνο δεν θα ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό (το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται 30 Ιουνίου) αλλά ότι έχει ήδη συμφωνήσει να περάσει στην απέναντι όχθη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να φορέσει τα Ερυθρόλευκα για τα επόμενα τρία χρόνια. Η πληροφορία έχει συγκεκριμένη «πηγή», άρα προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε.

Και σε ότι αφορά στον Γιάννη Φετφατζίδη; Εδώ είναι μάλλον το πιο ενδιαφέρον της βραδιάς. Κυκλοφόρησε πως η ΑΕΚ που είχε καταθέσει πρώτη, επίσημη πρόταση στον 28άχρονο μέσο-επιθετικό επανήλθε στην διεκδίκηση του. Ότι ανέβασε και άλλο την προσφορά της, σε σχέση με τα 500.000 ευρώ που είχε βάλει στο τραπέζι την προηγούμενη εβδομάδα. Με βάση όμως το συγκεκριμένο «κανάλι» πληροφοριών ο Φέτφα αρνήθηκε, ή τέλος πάντων δεν συμφώνησε. Θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά μόνο για τον Ολυμπιακό. Και η επιμονή του προφανώς είναι ικανή να κρίνει και τις εξελίξεις.   Ο δρόμος της επιστροφής του στο μεγάλο λιμάνι, είναι πλέον ορθάνοιχτος. Και όλα μοιάζουν θέμα χρόνου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ