ΠΑΟΚ : Κιβρακίδης ή ξένος και στο βάθος Κίτσιου

ΠΑΟΚ : Κιβρακίδης ή ξένος και στο βάθος Κίτσιου

Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Ντάριο Σρνα, στον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσουν την αναζήτηση για παίκτη στο δεξιό άκρο της άμυνας και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του Κυριάκου Κιβρακίδη ή να ψάξουν και πάλι στο εξωτερικό, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της παραμονής του Κίτσιου.

Η απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα θα παραμείνει ανοιχτεί ασχέτως με την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση του Ντάριο Σρνα. Στον ΠΑΟΚ θέλουν εκτός από τον Λέο Μάτος και τον Λευτέρη Λύρατζη, που θα ανέβει από την Κ20 στην πρώτη ομάδα, να φέρουν έναν ακόμα αμυντικό που θα πλαισιώσει αυτό το δίδυμο. Για τον δικέφαλο του Βορρά οι δρόμοι είναι τρεις Είτε θα κινηθούν για την απόκτηση του Κυριάκου Κιβρακίδη από τον Ατρόμητο, είτε θα αναζητήσουν από Ρωσία και Ουκρανία κάποιο δεξί μπακ, ή θα παραμείνει τελικά στην ομάδα ο Στέλιος Κίτσιου που επέστρεψε από τη Σιντ Τρούιντεν

Πριν έρθει στην επιφάνεια η υπόθεση του Σρνα, στον ΠΑΟΚ ετοιμαζόντουσαν να βρεθούν με τους παράγοντες του Ατρομήτου για να συζητήσουν, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το «to10.gr», για τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τις δύο ομάδες. Η συνάντηση αναβλήθηκε λόγο της έλευσης του Κροάτη αμυντικού. Από την στιγμή όμως που ναυάγησε, οι Θεσσαλονικείς και πιο συγκεκριμένα ο Λούμπος Μίχελ θα ταξιδέψει στην Αθήνα μεσοβδόμαδα για να κουβεντιάσει με τους Σπανό και Αγγελόπουλο.

Εκεί αναμένεται να τεθεί το θέμα της απόκτηση του 25χρονου αμυντικού για τον οποίο ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθεί εδώ και καιρό και έχει ενοχλήσει τους Περιστεριώτες τον Γενάρη. Η δεύτερη λύση είναι να ξανά κοιτάξει στο εξωτερικό ίσως και πάλι στις αγορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας και να φέρει κάποιος ξένο αμυντικό.  

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Στέλιος Κίτσιου που επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά τον δανεισμό του στη Σιντ Τρούιντεν, να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ