«Σε συζητήσεις ΠΑΟΚ και Ριέκα για Λέοβατς»

«Σε συζητήσεις ΠΑΟΚ και Ριέκα για Λέοβατς»

Ο Ιβάν Μάντσε μίλησε για τον Μάριν Λέοβατς και τις εξελίξεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τον ΠΑΟΚ στη Ριέκα και τόνισε πως η κροατική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο αναπληρωτής Αθλητικός Διευθυντής της Ριέκα, Ιβάν Μάντσε, σε συνέντευξη του στα Κροατικά μέσα αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Μάριν Λέοβατς.

Ο Μάντσε τόνισε στην www.novilist.hr πως οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μάριν Λέοβατς είναι σε εξέλιξη, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, διότι ο Δικέφαλος του βορρά αξιώνει χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής Αθλητικός Διευθυντής της κροατικής ομάδας δήλωσε πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται, με τον ΠΑΟΚ να ζητάει ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάριν Λέοβατς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού πριν από περίπου τέσσερις μήνες στη Ριέκα και αγωνίστηκε συνολικά σε 10 παιχνίδια, με την ομάδα από την Κροατία να είναι ικανοποιημένη με την παρουσία του και να θέλει να τον κρατήσει και την επόμενη χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ