ΠΑΟΚ : Την Τρίτη έρχεται ο Σαββίδης και αποφασίζει για μεταγραφές

ΠΑΟΚ : Την Τρίτη έρχεται ο Σαββίδης και αποφασίζει για μεταγραφές

Στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να βρεθεί τα επόμενα 24ωρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να οριστικοποιήσει συμφωνίες με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Η άφιξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (29/5) θα δώσει την δυνατότητα στα στελέχη της ομάδας να στοιχειοθετήσουν καλύτερα τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Με αφορμή την υπόθεση του Ντάριο Σρνα και την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση της μεταγραφή του δείχνει πως στον Δικέφαλο δεν είναι και τόσο δύσκολο να επικρατήσει για μια ακόμη χρονιά κομφούζιο. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα βρεθεί με τον Λούμπος Μίχελ που παραμένει στην Ελλάδα, ενώ θα έχει και μια επικοινωνία μέσω Skype με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που τον εμπιστεύεται απόλυτα στα θέματα της ομάδας.

Η πρώτη περίπτωση θα είναι αυτή του Εβγέν Χατσερίντι. Ο ομογενής αμυντικός, που αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, ζήτησε να δει τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και να συζητήσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της συνεργασίας τους. Ο 31χρονος αμυντικός δείχνει να εμπιστεύεται περισσότερο τον Ιβάν Σαββίδη με τον τελευταίο να είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση αν ο Χατσερίντι θα υπογράψει με τους Θεσσαλονικείς.

Ακολούθως, θα δοθούν εντολές για να κλείσουν οι υποθέσεις των Πούκι και Βέρνμπλουμ καθώς ο χρόνος κυλάει και δεν υπάρχει η δυνατότητα για χάσιμο χρόνου. Αν ο Φιλανδός επιθετικός αρνηθεί να έρθει στην Τούμπα, τότε θα ενημερωθεί η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα πως θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία για την απόκτηση του Πέδρο Κόντε.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να ακολουθήσει πιστά το πλάνο που άφησε ο Ρουμάνος τεχνικός φεύγοντας για την πατρίδα του, ικανοποιώντας μ’ αυτό τον τρόπο τα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου     

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ