ΑΕΚ : Ανοικτό του Μασούντ λόγω Ουζουνίδη

ΑΕΚ : Ανοικτό του Μασούντ λόγω Ουζουνίδη

Ο Ιρανός ήταν η «καψούρα» του Έλληνα τεχνικού. Η έλευση του στην ΑΕΚ ίσως να αλλάξει τα δεδομένα για τον Μασούντ.

Είχε προσπαθήσει επανηλλειμένως να τον πάρει στον Παναθηναϊκό. Ήταν άλλωστε από τους παίκτες που ξεχώριζε από τον Πανιώνιο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναλαμβάνοντας την ΑΕΚ έχει μπροστά του πολύ δουλειά για να αποφασίσει πρωτίστως για το ρόστερ που βρίσκει, μέσα σε αυτό και για το μέλλον του Μασούντ που με τα δεδομένα που υπήρχαν πριν την έλευση του νέου τεχνικού ήταν «τελειωμένος».

Το συμβόλαιο του Ιρανού μέσου τελειώνει τον Ιούνιο και ήταν σίγουρο πως δεν επρόκειτο να ανανεώσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Όλα αυτά με τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι προπονητής της ΑΕΚ.

Τώρα με τον Ουζουνίδη στον πάγκο της ίσως τα δεδομένα να αλλάξουν. Ο Ουζουνίδης τον ήθελε διακαώς στον Παναθηναϊκό όμως τότε δεν υπήρχαν οι (οικονομικές) προϋποθέσεις για να τον αποκτήσει.

Τώρα απλά χρειάζεται να ικανοποιηθεί στο συμβόλαιο του ο Μασούντ που είναι ελεύθερος, εφόσον βεβαίως ο Ουζουνίδης κρίνει πως ακόμη και τώρα στα «τελειώματα» της καριέρας του ο Ιρανός μπορεί να είναι χρήσιμος για την ΑΕΚ που θέλει να δημιουργήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ