Παναθηναϊκός : Ο Δώνης και η «μοναξιά» (μέχρι τώρα) του Νταμπίζα

Παναθηναϊκός : Ο Δώνης και η «μοναξιά» (μέχρι τώρα) του Νταμπίζα

Το θέμα του Έλληνα τεχνικού αναμένεται να τελειώσει την ώρα που ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί μόνος του προς το παρών να βρει άκρη για το νέο Παναθηναϊκό.

Ο άνθρωπος που κράτησε όσο μπορούσε τον Παναθηναϊκό την σεζόν που τελείωσε, βρίσκεται ήδη και επίσημα στην ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, περί ου ο λόγος, θα είναι «απέναντι» στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν την ώρα που στους «πράσινους» παραμένει «θολό» το τοπίο.

Οι εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό με την υπόθεση του Πάιροτζ να δείχνει έτοιμη να ενεργοποιηθεί, το Athens Alive ανοικτό και το θέμα του προπονητή σε εκκρεμότητα, βρίσκουν αυτή την στιγμή τον Νίκο Νταμπίζα να προσπαθεί μόνος του να βρει άκρη για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Και για αυτό το θέμα όμως, του τεχνικού διευθυντή που έχει αναλάβει αυτή την στιγμή ο Νίκος Νταμπίζας δεν υπάρχει σιγουριά. Ο Πάιροτζ άλλωστε αν αναλάβει επίσημα τον σύλλογο θα ξεκινήσει από μηδενική βάση, με τον Νταμπίζα πάντως να έχει τις πιθανότητες του (σοβαρές μάλιστα) να συνεχίσει στον ρόλο που έχει αναλάβει έως τώρα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το ζητούμενο για τους πράσινους είναι να τελειώσουν με τον αντικαταστάτη του Ουζουνίδη, που εκτός απροόπτου θα είναι ο Γιώργος Δώνης, για να αρχίσουν να δημιουργούν την νέα ομάδα που θα μπει στη νέα σεζόν με σοβαρά προβλήματα βεβαίως στο πρωτάθλημα εξαιτίας του -6 με το οποίο θα ξεκινήσει αλλά και των σημαντικών περιορισμών που υπάρχουν στις μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ