Επίθεση σε σύνδεσμό του Άρη, πυρπόλησαν αυτοκίνητα

Επίθεση σε σύνδεσμό του Άρη, πυρπόλησαν αυτοκίνητα

Τα ξημερώματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης είχαμε ένα ακόμα επεισόδιο οπαδικής βίας. Μια ομάδα χούλιγκαν επιτέθηκε σε σύνδεσμό του Άρη, ενώ πυρπόλησε και τρια αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το Thestival, επεισόδιο μεταξύ οπαδών σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, έξω από σύνδεσμο του Άρη, με την κατάσταση να ξεφεύγει, αφού πυρπόλησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα και προκάλεσαν φθορές σε ακόμη τρία οχήματα.

Ο σύνδεσμος φίλων του Άρη βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπαδοπούλου και Λευκωσίας. Αυτόπτες μάρτυρας δήλωσαν στην Αστυνομία ότι είδαν περίπου 50 νεαρά άτομα με κράνη και ρόπαλα να κινούνται τρέχοντας προς τον σύνδεσμο. Άναψαν πυρσούς και φώναξαν συνθήματα κατά του Άρη και υπέρ του ΠΑΟΚ. Αφού πυρπόλησαν τα δύο οχήματα τράπηκαν σε φυγή.

Την ώρα του συμβάντος στον σύνδεσμο του Άρη βρίσκονταν έξι νεαροί, όμως, δεν συνεπλάκησαν με τους δράστες της επίθεσης. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα και έσβησαν τα φλεγόμενα οχήματα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους. Αστυνομικοί της ΥΑΒΑΧ συνέλεξαν από το σημείο πυρσούς και στυλιάρια που χρησιμοποιήθηκαν κατά την επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ