ΠΑΟΚ : «Στο ποδόσφαιρο τυφλών, όλοι κερδίζουν»

ΠΑΟΚ : «Στο ποδόσφαιρο τυφλών, όλοι κερδίζουν»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action στηρίζει την παγκόσμια καμπάνια “A ball for All” του φορέα Όραμα Νέων Youthorama και του UEFA Foundation for Children.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το κοινωνικό του έργο αυτή την φορά μέσω του PAOK Action στηρίζοντας την παγκόσμια καμπάνια «A ball for All» του φορέα Όραμα Νέων Youthorama και του UEFA Foundation for Children, με σκοπό να μοιραστούν όσο το δυνατόν περισσότερες μπάλες για σε τυφλούς σε παιδιά και σχολεία σε όλο τον πλανήτη.

Ο υπεύθυνος της καμπάνιας, Ηλίας Μάστορας, μαζί με τον Στράτο Χατζηαποστολίδη, διεθνή με την Εθνική Τυφλών από το 1997, επισκέφθηκαν το γήπεδο της Τούμπας και είχαν την δυνατότητα να μυήσουν τους παίκτες του Δικεφάλου στο ποδόσφαιρο τυφλών και να προωθήσουν την εξαιρετική τους ενέργεια «Α ball for all», η οποία έχει ως στόχο όλα τα τυφλά παιδιά στον κόσμο να αποκτήσουν την ειδικά σχεδιασμένη μπάλα που δημιούργησε το Όραμα Νέων Youthorama.

Οι Λημνιός, Κάνιας, Ρέι, Πασχαλάκης, Πέλκας και Βιεϊρίνια, έμαθαν τους κανόνες του αθλήματος και στην συνέχεια φόρεσαν τις μάσκες τους και δοκίμασαν στην πράξη να αγωνιστούν χωρίς να χρησιμοποιήσουν την όραση τους, παρά μόνο την ακοή τους, τον προσανατολισμό τους και τις οδηγίες των συμπαικτών τους. Ο Χατζηαποστολίδης δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στους παίκτες του ΠΑΟΚ και έκανε χατ τρικ στην Τούμπα, ενώ το δεύτερο μέρος περιελάμβανε εκτελέσεις πέναλτι, κόντρα σε βλέποντα τερματοφύλακα, και με οδηγό τον ήχο από τρία ρυθμικά χτυπήματα σε κάθε δοκάρι. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν ο μοναδικός που ευστόχησε. Δείτε το σχετικό βίντεο στο επίσημο σάιτ του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ