Άρης : Ο Ερέρα και οι ΗΠΑ

Άρης : Ο Ερέρα και οι ΗΠΑ

Η άφιξη του Ισπανού τεχνικού στην Θεσσαλονίκη δεν αποκλείεται να φέρει αναβολή του προγραμματισμένου υπερατλαντικού ταξιδιού του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επρόκειτο να ταξιδέψει στις ΗΠΑ τις επόμενες μέρες, προκειμένου να συναντηθεί με τους Τομ Παπαδόπουλο και Νικ Σακίεβιτς, αναφορικά με την ΠΑΕ Άρης. Δεν αποκλείεται, πάντως, το συγκεκριμένο ταξίδι να αναβληθεί (και να πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη εβδομάδα), εξαιτίας της άφιξης του Πάκο Ερέρα.

Ο Ισπανός τεχνικός θα ταξιδέψει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να σφραγίσει την συμφωνία του με τον Άρη και να έχει συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Οι δυο τους αναμένεται να θέσουν επί τάπητος και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ερέρα έχει έτοιμη λίστα με ποδοσφαιριστές από την Ιβηρική χερσόνησο.

Ακόμα, ο Ισπανός τεχνικός, κατά το διάστημα της παραμονής του στην Ελλάδα, αναμένεται να επιθεωρήσει τόσο το Κλεάνθης Βικελίδης, όσο και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ