Ο «Φέτφα» γυρίζει σπίτι του…

Ο «Φέτφα» γυρίζει σπίτι του…

Ο Έλληνας άσος βρίσκεται πλέον για τα καλά στο δρόμο για την επιστροφή στον Ολυμπιακό όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr

Όποιον θέλει ο Ολυμπιακός ξέρει πως μπορεί να τον αποκτά. Το έχει κάνει ήδη εμπράκτως χρόνια τώρα, θα συνεχίσει να το κάνει. Έχει την διάθεση, έχει και την δυναμική για να πετυχαίνει τον στόχο του. Συνέβη και φέτος με την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, θα συμβεί όπως όλα δείχνουν και σε αυτή του Γιάννη Φετφατζίδη!

Ο Ολυμπιακός άλλωστε θέλει να ενισχύσει το ελληνικό του στοιχείο με παίκτες ποιότητας για την επόμενη μέρα του και ο «Φέτφα» είναι ένας από αυτούς.

Το10.gr θα σας είχε ενημερώσει πρώτο για τις εξελίξεις γύρω από τον Γιάννη Φετφατζίδη την ώρα που τα ρεπορτάζ ήθελαν τον Έλληνα άσο να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την ΑΕΚ.

Είναι γνωστό και εκφράστηκε ξεκάθαρα μέσα από τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ πως ο Φετφατζίδης είναι η αδυναμία του Μελισσανίδη. Και σε αυτή την περίπτωση όμως ο Ολυμπιακός είναι αυτός που αναμένεται να βγει νικητής.

Με «όπλο» την αποφασιστικότητα του, την άνεση του να προσφέρει στον παίκτη το συμβόλαιο που θέλει και βεβαίως και την ίδια την επιθυμία του παίκτη που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την θητεία του σε Τζένοα και Αλ Αχλί φορώντας ξανά τα ερυθρόλευκα.

Αν ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε στην εξίσωση, τότε ίσως να είχαν τύχη οι προτάσεις από άλλη ελληνική ομάδα, όπως αυτή της ΑΕΚ. Τώρα όμως που ο Ολυμπιακός μπήκε στο «κόλπο» το θέμα έχει ήδη πάρει τον δρόμο του.

Η ενίσχυση των πρωταθλητών στα άκρα της επίθεσης είναι απαραίτητη για αυτό και ήδη ο Λάζαρος ανήκει στην ερυθρόλευκη οικογένεια και ο Φέτφα περιμένει την επίσημη επικύρωση της μεταγραφής.

Με τον Ολυμπιακό να συνεχίσει με προσοχή και σωστές κινήσεις την δημιουργία της ομάδας που θα τον φέρει και πάλι στη θέση που ανήκει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ