ΠΑΟΚ : Ναυάγιο με Σρνα

ΠΑΟΚ : Ναυάγιο με Σρνα

Η υπόθεση του Ντάριο Σρνα δείχνει να οδεύει προς «ναυάγιο», μετά και τις αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ για τον Κροάτη μπακ.

Η περίπτωση του Ντάριο Σρνα που απασχολεί τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει αίσιο τέλος. Οι αντιδράσεις του κόσμου του Δικεφάλου του Βορρά σχετικά με την επικείμενη απόκτηση του 36χρονου Κροάτη αμυντικού «ναυάγησαν» την υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι έχει μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ και βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, με τη συμφωνία να έδειχνε πιθανή, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλουν έναν νεαρότερο παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, με δεδομένο ότι εκεί αγωνίζεται ο Λέο Μάτος. Η εμπειρία του Σρνα είναι δεδομένη, αλλά η αγωνιστική του απραξία τους τελευταίους μήνες (έχει να παίξει από τον Σεπτέμβρη του 2017) θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική κατάσταση του παίκτη. Έτσι, θεωρείται μεγάλο «στοίχημα» το αν θα μπορέσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ με δεδομένη και την ηλικία του φυσικά.

Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν η υπόθεση του Κροάτη μπακ οδηγείται σε «ναυάγιο», παρόλο που ο παίκτης βρέθηκε κοντά στο να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ