Άρης : Η «δίψα» του Πλατέλλα και το «δέσιμο» του Αναγνωστόπουλου

Άρης : Η «δίψα» του Πλατέλλα και το «δέσιμο» του Αναγνωστόπουλου

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας και ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος φιλοξενήθηκαν στο στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού και μίλησαν για τη φετινή ομάδα, το αν θα παραμείνουν στους κίτρινους και τον κόσμο των κίτρινων.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας και ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν την Παρασκευή (25/5) στο στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης και παραχώρησαν μια διαφορετική συνέντευξη.

Αμφότεροι αναφέρθηκαν στη φετινή σεζόν και στα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά και τα οποία τους έδωσαν τη δυνατότητα να πετύχουν αυτό που δεν κατάφερε η περσινή ομάδα.

Βεβαίως μίλησαν για το θέμα της παραμονής τους, με τον Ελληνα επιθετικά να τονίζει τη δίψα για διάκριση που έχει με τη φανέλα του Άρη και τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα να στέκεται στο «δέσιμο» που έχει με τους οπαδούς του «Θεού του πολέμου»

Αναλυτικά όσα είπαν Πλατέλλας και Αναγνωστόπουλος στον ARENA FM 89.4:

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας για την φετινή χρονιά: «Η ομάδα του Άρη είναι σε χαμηλότερες κατηγορίες τα τελευταία τέσσερα χρόνια, δεν της άξιζε αυτό. Ήξερα που ήρθα από την αρχή, είχα στόχο την άνοδο του Άρη και είμαι πολύ χαρούμενος που την πετύχαμε. Μια μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη, με τόσα πράγματα που έχει κάνει στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με αυτόν τον λαό, δεν την έπαιρνε να στραβοπατήσει σε αυτές τις κατηγορίες. Είχαμε πίεση. Έκανα ότι μπορούσα και οι γύρω μου με συμπάθησαν για αυτό».

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος για το Βαγγέλη Πλατέλλα: «Ο Βαγγέλης είναι ένας επαγγελματίας και πρέπει να το δείχνει σε ολόκληρη την ζωή του, ξέρει πότε να είναι σοβαρός, ξέρει πότε να κάνει χιούμορ, και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει μέσα κι έξω από το γήπεδο».

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας για την ψυχολογία των παικτών φέτος: «Ήμασταν μια οικογένεια, όλοι θέλαμε να διακριθούμε από τον Άρη, ξέραμε τον στόχο μας από την αρχή και είναι πολύ σημαντικό ότι όσοι ήταν στην 11αδα και όποιοι μπαίνανε στο γήπεδο, ήταν ταλιμπάν».

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος για την ψυχολογία των παικτών φέτος: «Στην ομάδα υπήρχε ομογένεια και ισότητα. Ομογένεια γιατί μπορέσαμε να συνεργαστούμε άψογα ανεξαρτήτου 11αδας, και ισότητα όσον αφορά την αντιμετώπιση του προπονητικού τιμ προς τους ποδοσφαιριστές, ανεξαρτήτου ηλικίας, θέσης κτλ. Έτσι μπορέσαμε να πορευτούμε».

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος για τον Παύλο Μυροφορίδη: «Κέρδισε σημαντικά στην οργάνωση η ομάδα με την έλευση του κ. Μυροφορίδη. Ήταν ο άνθρωπος που μας ντόπαρε πριν από κάθε παιχνίδι, μας πέρασε στο μυαλό ότι κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός και συνέβαλλε την φετινή χρονιά να επιτευχθεί η άνοδος».

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας για την εκπληκτική έναρξη της σεζόν για τον Άρη: «Είναι ότι πιο σημαντικό να ξεκινάς με 7/7, δώσαμε το μήνυμα από την αρχή. Είχαμε έναν στόχο και τον κατακτήσαμε. Υπήρξαν και παιχνίδια που δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μέχρι το τέλος».

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος για την εκπληκτική έναρξη της σεζόν για τον Άρη: «Εγώ από την αρχή της χρονιάς δεν φοβόμουν κάτι. Η άμυνα τα κατάφερε περίφημα φέτος, ήξερα όμως πως θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε κι ένα στραβοπάτημα. Όλοι δικαιούνται να έχουμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Το απολαύσαμε από την αρχή της σεζόν, ήταν κοντά μας ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι και καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας για τα κομβικά παιχνίδια της χρονιάς: «Είχαμε ευθύνη να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση, ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας και σε κανένα σημείο δεν δεχθήκαμε απειλή από άλλες ομάδες για να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Τον κόσμο τον κερδίζεις δεν περιμένει την στήριξη χωρίς αντίκτυπο στο γήπεδο, η ομάδα έδειξε πως έχει το κράμα του πρωταθλητή, αυτό φαίνεται και από τις ανατροπές στην Δράμα, στον Εργοτέλη, στον Κισσαμικό».

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας για το μέλλον της καριέρας του: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο ακόμη, αυτές τις ημέρες θα μιλήσουμε, θέλω να παραμείνω στην ομάδα, θέλω να προχωρήσω και θέλω να διακριθώ με αυτήν την μεγάλη ομάδα και στην Σούπερ Λιγκ. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει στον Άρη».

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος για το μέλλον της καριέρας του: «Έχουν γίνει κάποιες κουβέντες, υπάρχει θετική σκέψη και θέληση και από τις δυο μεριές να συνεχίσουμε μαζί. Όπως είπε ο Βαγγέλης είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει στον Άρη της Σούπερ Λιγκ. Για εμένα θα είναι ο τρίτος χρόνος αν μείνω, σιγά σιγά δένομαι με το σωματείο, θέλω να δείξω κι άλλα πράγματα. Θα μιλήσουμε κι άλλο τις επόμενες μέρες και θα δούμε τι θα γίνει τελικά».

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας για το Άρης-Μπόκα Τζούνιορς: «Νομίζω ήταν πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να νιώθει έτσι. Ήταν πολύ ωραίο και θέλουμε να το ξαναζήσουμε. Ένας ποδοσφαιριστής κρατάει στην μνήμη του για πάντα τέτοιες στιγμές».

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος για το Άρης-Μπόκα Τζούνιορς: «Ο κόσμος του Άρη δεν θέλει παιχνίδια όπως με την Μπόκα για να γεμίσει το γήπεδο. Θα παρακαλούσα να περιγράψω αυτά που νιώθω για εκείνο το ματς αλλά δεν μπορώ, θα ακουστεί πολύ φτωχό».
Ο Βαγγέλης Πλατέλλας για την ερχόμενη χρονιά του Άρη: «Πρέπει να γίνουν σημαντικές κινήσεις στην νέα κατηγορία. Πρέπει να γίνει η κατάλληλη διαχείριση, ο κάθε άνθρωπος που θα πάρει την απόφαση για την συνέχεια της χρονιάς θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Ο στόχος του Άρη είναι να πρωταγωνιστεί παντού και πιστεύω αργά ή γρήγορα μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό.

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος για την ερχόμενη χρονιά του Άρη: «Πρέπει να γίνουν πολύ καλές κινήσεις και πρέπει να δοθεί μεγάλη βάση στις ακαδημίες. Ο κόσμος του Άρη έχει μεγάλη θέληση και όνειρα για τα επόμενα χρόνια. Μακάρι να μπορούσε να παίζει ο Νόιερ από του χρόνου στον Άρη και ο Μέσι, όμως δεν είναι εφικτό. Η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να γίνουν μεθοδικές κινήσεις και αρμόδιος είναι ο πρόεδρος, ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ελπίζουμε να κάνει το καλύτερο που μπορεί όπως έχει κάνει ήδη».

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας για τα επικείμενα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Σούπερ Λιγκ: «Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοια ματς για την πόλη της Θεσσαλονίκης, είναι χαρά να παίζεις στα ντέρμπι, κρίνονται πολλά εκεί και θα ήθελα κάποια στιγμή να το ζήσω. Το σκεφτόμουν από φέτος αυτό, μήπως και γίνει στο κύπελλο, αλλά δεν έτυχε τελικά».

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος για τα επικείμενα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Σούπερ Λιγκ: «Δεν φοβάμαι καθόλου αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να είσαι προσηλωμένος για να κάνεις την δουλειά σου για 90 λεπτά. Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίζει αντίπαλος με μεγάλες ομάδες, είμαι σίγουρος πως οι παίκτες που θα επιλεχτούν να βρίσκονται εδώ πέρα θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε τέτοια ματς. Πρέπει να είσαι αθλητής που θα παίζεις για την φανέλα».

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορείς να έχεις προγνωστικά. Θα ήθελα να κερδίσει η Λίβερπουλ. Τρίτη συνεχόμενη χρονιά να το πάρει η Ρεάλ είναι δύσκολο».

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος για τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ: «Από την μια πλευρά η διψασμένη Λίβερπουλ, από την άλλη η μπαρουτοκαπνισμένη Ρεάλ, χορτασμένη από τελικούς. Η πρόβλεψή μου είναι 3-2 για την Ρεάλ. Η καρδούλα μου αυτό θέλει».

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη: «Ξεκινάμε τις διακοπές μας σιγά-σιγά, θα τελειώσουμε τις συζητήσεις μας με την ομάδα και μετά θα πάμε να ξεκουραστούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την νέα χρονιά. Πολύ πιο ήρεμη είναι η ζωή στην Θεσσαλονίκη, έχω προσαρμοστεί, είναι ωραία».

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος για τις διακοπές ενός ποδοσφαιριστή: «Όταν κάνουμε διακοπές, οι φίλοι μας εργάζονται, όταν γυρίζουμε για προετοιμασία εμείς, αυτοί κάθονται. Δύσκολη η δουλειά μας όμως με αυτό πορευόμαστε. Πικρή ιστορία να βλέπεις τους φίλους σου να εργάζονται και εσύ να έχεις ελεύθερο χρόνο και να μην μπορείς να τον εκμεταλλευτείς μαζί τους. Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ