ΑΕΚ: «Καψούρα» ο Πούκι (vid)

ΑΕΚ: «Καψούρα» ο Πούκι (vid)

Η περίπτωση του Φινλανδού φορ έρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ.

Ο Τέεμου Πούκι είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις για τον Φινλανδό φορ. Ωστόσο έπειτα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, το όνομα του Πούκι ενδέχεται να έρθει ακόμα πιο δυναμικά στο προσκήνιο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την «καψούρα» του Έλληνα τεχνικού για τον άσο της Μπρόντμπι, τον οποίο ήθελε διακαώς στον Παναθηναϊκό. Εκτιμώντας πως πρόκειται για έναν επιθετικό με στοιχεία πολύ κοντά σε εκείνα του Μάρκους Μπεργκ, ικανό για να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν το όνομα του Πούκι παίζει και πάλι γερά για την επίθεση της ΑΕΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Ένωση εγκαταλείπει τις άλλες περιπτώσεις επιθετικών που είχε εντάξει στην ατζέντα της τελευταία. Μιας και για το συγκεκριμένο κομμάτι έχει γίνει μια σημαντική προεργασία εδώ και καιρό.

Ωστόσο ο Πούκι αποτελεί μια λύση που πιστεύει πολύ ο Μαρίνος Ουζουνίδης και που παράλληλα δείχνει βατή. Με την ΑΕΚ να μπορεί να την φέρει εις πέρας, εφόσον αποφασίσει να την τρέξει. Ποντάροντας πάνω στον Φινλανδό άσο που αποχωρεί από την Μπρόντμπι, για να καλύψει το μεγάλο κενό που αφήνει ο Σέρχιο Αραούχο.

Δείτε τον Πούκι εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ