Μπέτις, Θέλτα και Σάλκε θέλουν τον Ροντρίγκες!

Μπέτις, Θέλτα και Σάλκε θέλουν τον Ροντρίγκες!

Μεγαλώνει η λίστα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, με τον ΠΑΟΚ να έχει κρατήσει το 20% των δικαιωμάτων του.

Όσες περισσότερες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Γκάρι Ροντρίγκες, τόσο πιο ψηλά θα φτάσει η τιμή του, και τόσο περισσότερα χρήματα θα πάρει η Γαλατάσαραϊ και συνεπώς και ο ΠΑΟΚ που έχει κρατήσει το 20% των δικαιωμάτων του.

Ο μεσοπεθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε φέτος 10 γκολ και 11 ασίστ στη «Γαλατά» και μετά από ορισμένες αγγλικές ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, τώρα φαίνεται ότι η λίστα μεγαλώνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία στη διεκδίκησή του μπαίνουν οι Μπέτις, η Θέλτα αλλά και η Σάλκε! Το σάιτ «estadiodeportivo» σημειώνει τα εξής:

«Από την Τουρκία συνεχίζουν να εμπλέκουν τη Μπέτις μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, γνωστός στην Ισπανία για το πέρασμά του από την Έλτσε στο δεύτερο γύρο της σεζόν 14/15. Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος έχει ολλανδικό διαβατήριο εξαιτίας της γέννησής του στο Ρότερνταμ, «έλαμψε» στην Τουρκία, με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ, η οποία πριν 1,5 χρόνο πλήρωσε στον ΠΑΟΚ 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τον ταχύτατο επιθετικό.

Ο Ροντρίγκες φέτος πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ σε 40 επίσημες εμφανίσεις, ενώ σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, για την απόκτησή του ενδιαφέρονται επίσης η Θέλτα και η Σάλκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ