Τρίτη το διαζύγιο με Λουτσιάνο, ερωτηματικό για Πιεμπονγκσάντ

Τρίτη το διαζύγιο με Λουτσιάνο, ερωτηματικό για Πιεμπονγκσάντ

Ομάδα στη Βραζιλία φέρεται να έχει βρει, άγνωστο γιατί δεν επιχειρήθηκε η παραμονή του αφού… έρχεται η «Pan Asia».

Ο Λουτσιάνο Νέβες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα φύγει. Την Τρίτη είναι πολύ πιθανό να γίνει μία νέα συνάντηση με τον Βραζιλιάνο επιθετικό και να ανακοινωθεί το διαζύγιο.

Ο 25χρονος παίκτης βρέθηκε στα γραφεία την Παρασκευή με τον εκπρόσωπό του Ντανίλο Σίλβα και φέρεται και ο ίδιος να έθεσε θέμα διαζυγίου, προκειμένου να επιστρέψει σε ομάδα της πατρίδας του. Μείωση δεν δέχεται, ο Αλαφούζος δεν έχει τη διάθεση να σηκώσει το συμβόλαιό του (600.000 ευρώ), οπότε ήταν βέβαιο ότι έρχεται το τέλος. Το είχαμε αναφέρει καιρό τώρα.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει στον παίκτη τα οφειλόμενα της σεζόν που έληξε, ενώ γίνονται παζάρια για το αν θα υπάρξει αποζημίωση και φυσικά το ύψος της. Σε κάθε περίπτωση ό,τι μπορεί να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός κέρδος θα είναι. Θα μπορούσε ο Λουτσιάνο να κάνει προσφυγή και να ζητάει μίνιμουμ ένα εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το συμβόλαιό του…

Το θέμα είναι γιατί δεν έγινε προσπάθεια παραμονής ακόμα και με αυτό το βαρύ συμβόλαιο που έχει, από τη στιγμή που όπως φαίνεται αναλαμβάνει η «Pan Asia»; Με όσα διαρρέουν, το deal είναι πιθανό. Γιατί τότε δεν πληρώνεται ο Λουτσιάνο, ώστε να μην αποδυναμωθεί κι άλλο η ομάδα; Η «Pan Asia» δηλαδή δεν θα μπορεί να σηκώσει στο μέλλον ένα τέτοιο συμβόλαιο;  Ακόμα κι αν επιμείνει ο παίκτης να φύγει, θα έπρεπε οι πράσινοι να χειριστούν διαφορετικά την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ