Άρης : Φέρνει και τους συνεργάτες του ο Ερέρα

Άρης : Φέρνει και τους συνεργάτες του ο Ερέρα

Ο Ισπανός τεχνικός, Πάκο Ερέρα, στη περίπτωση που επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Άρη, θα πλαισιώσει με δικούς του ανθρώπους το τεχνικό τιμ.

Ο Πάκο Ερέρα είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ισπανός τεχνικός, μάλιστα, δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τους διοικούντες την ΠΑΕ, αλλά και να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις και το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αν οι δυο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί, τότε ο Ερέρα αναμένεται να φέρει μαζί του και δύο, τουλάχιστον, στενούς συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ και συγκεκριμένα τον βοηθό του και έναν γυμναστή.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα παραμείνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα νυν στελέχη , όπως για παράδειγμα ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αντώνης Λυκούρης.

Όλα αυτά, βέβαια, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον Πάκο Ερέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ