Ολυμπιακός : Σενάρια για Ευαγγέλου

Ολυμπιακός : Σενάρια για Ευαγγέλου

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν φήμες πως ο Στέφανος Ευαγγέλου του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του. Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι δεδομένο πως ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει στο Λιμάνι είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Η περίπτωση του μέσου του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να προχωρήσει με τις παρούσες συνθήκες, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πράσινους, ενώ πλέον δεν έχει και δικαίωμα προσφυγής. Τις τελευταίες ώρες πάντως κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που μπλέκουν τον Ολυμπιακό με έναν άλλον ποδοσφαιριστή του αιώνιου αντιπάλου. Ο λόγος για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό της Ελπίδων, Στέφανο Ευαγγέλου, ο οποίος μένει ελεύθερος από το τριφύλλι και μπορεί να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο νεαρός στόπερ αρέσει στους ερυθρόλευκους και η περίπτωσή του σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν εξετάζεται, καθώς ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να αποκτήσει και νεαρούς Έλληνες παίκτες με προοπτική το μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ