Αλμπάνης : «H AEK είναι πρόκληση και δοκιμασία»

Αλμπάνης : «H AEK είναι πρόκληση και δοκιμασία»

Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τους στόχους του με την Ένωση, αλλά και τις φιλοδοξίες του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Χρήστος Αλμπάνης σε δηλώσεις του μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της ΑΕΚ κι αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε πως είναι μια νέα δοκιμασία για τον ίδιο σε έναν σύλλογο που είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί.

Επίσης ο Αλμπάνης αναφέρθηκε στους στόχους του με την Ένωση και υπογράμμισε πως συμβαδίζουν οι φιλοδοξίες του με της ομάδας, ενώ τόνισε πως μέσα από τον σύλλογο θέλει να βελτιωθεί και ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος.

«Είναι μια καινούρια σελίδα στην καριέρα μου. Μια πρόκληση και δοκιμασία που επιθυμούσα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος και καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Χαίρομαι που ανήκω πλέον σε αυτό το σύλλογο και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Οι στόχοι μου και οι φιλοδοξίες μου σχετίζονται άμεσα με τους αντίστοιχους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται την ΑΕΚ και μέσω αυτής να βελτιώνομαι κι εγώ ως ποδοσφαιριστής και άνθρωπος», τόνισε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός στην εφημερίδα Ωρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ