ΑΕΚ : Τελεσίγραφο 48 ωρών στον Χιμένεθ

ΑΕΚ : Τελεσίγραφο 48 ωρών στον Χιμένεθ

Διορία δύο ημερών έδωσε στον Μανόλο Χιμένεθ η ΑΕΚ προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στην Ένωση ή θα μετακομίσει στη Λας Πάλμας.

Η ΑΕΚ μέχρι πρότινος φαινόταν ότι τα είχε βρει σε όλα με τον Μανόλο Χιμένεθ ώστε εκείνος να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, η εμπλοκή της Λας Πάλμας στην υπόθεση του Ανδαλουσιανού τεχνικού έχει φέρει νέα δεδομένα, με την Ένωση να μην είναι διατεθειμένη να περιμένει πολύ.

Ειδικά έπειτα από τις δηλώσεις του Χιμένεθ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, μέσω των οποίων ο προπονητής της ΑΕΚ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας έχει έρθει σε δεινή θέση και σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε διορία δύο ημερών στον Χιμένεθ για να αποφασίσει τι θα κάνει.

Η Λας Πάλμας προσφέρει στον Χιμένεθ τριετές συμβόλαιο, όμως το αρνητικό είναι ότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ενώ με την ΑΕΚ έχει την προοπτική του Champions League. Κατόπιν, υπάρχει οικονομικό χάσμα μεταξύ της ΑΕΚ και του Χιμένεθ, καθώς ο Ισπανός κόουτς ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ σε πάγιες αποδοχές και ο Δημήτρης Μελισσανίδης του δίνει 850.000 ευρώ συν μπόνους πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό που μένει να δούμε πλέον, είναι τι θα συμβεί με τον Χιμένεθ και ποια θα είναι η απόφασή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ