«Ανταλλαγή Βούκοβιτς-Γκασπάρ, για Ολυμπιακό-Φιορεντίνα» σύμφωνα με τους Ιταλούς

«Ανταλλαγή Βούκοβιτς-Γκασπάρ, για Ολυμπιακό-Φιορεντίνα» σύμφωνα με τους Ιταλούς

Σενάριο αλά... Ιταλικά βάζει στο τραπέζι Ολυμπιακό και Φιορεντίνα για την ανταλλαγή του Βούκοβιτς με τον Γκασπάρ

θα μπορούσε να ισχύσει ένα τέτοιο σενάριο; Δύσκολο, αλλά σίγουρα όχι ανέφικτο. Η «ανταλλαγή» Ολυμπιακού και Φιορεντίνα δύο ποδοσφαιριστών που θεωρητικά είναι μεταγραφικοί στόχοι, για τα δύο κλαμπ. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς του Ολυμπιακού για την Φιορεντίνα και ο Μπρούνο Γκασπάρ (τον είχε μαζί του ο Μαρτίνς στη Γκιμαράες) των Ιταλών για τους Ερυθρόλευκους.

Αν υπάρχει τέτοια περίπτωση στο τραπέζι; Η ιστοσελίδα Viola News υποστηρίζει πως είναι όντως μια υπαρκτή υπόθεση. Τονίζει σε ρεπορτάζ της ότι οι «Ερυθρόλευκοι» και η Φιορεντίνα έχουν στα… σκαριά πιθανή «τράμπα» η οποία θα περιλαμβάνει την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου δεξιού μπακ, Μπρούνο Γκασπάρ, με τον Γιάγκος Βούκοβιτς να κάνουν το αντίθετο δρομολόγιο αλλά ουσιαστικά παραμένοντας στη Serie A μετά τη σεζόν που είχε ως δανεικός στη Βερόνα.

Οι Ιταλοί στέκονται μάλιστα στις καλές σχέσεις των δύο συλλόγων και στην τελευταία συνεργασία τους με την απόκτηση του Χρβόγε Μίλιτς από τους Πειραιώτες, ενώ στο ίδιο θέμα σημειώνεται ότι ο Γκασπάρ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι.

Τον Γκασπάρ ο Μαρτίνς τον έχει όντως ψηλά στη λίστα του, για τη θέση του δεξιού μπακ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένα από τα ονόματα που έχει πει στην διοίκηση o 25άχρονος Πορτογάλος που το περασμένο καλοκαίρι στοίχισε τέσσερα εκατ ευρώ στην Φιορεντίνα. Σε αυτή τη πρώτη του χρονιά είχε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέλος πάντων όχι ρόλο βασικού.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός τον αγόρασε τον Βούκοβιτς πέρσι δύο εκατ ευρώ. Στην Ελλάδα ο Σέρβος στόπερ είχε έναν τραυματισμό που ουσιαστικά του στοίχισε την ευκαιρία να δείξει και να αποδείξει την ικανότητα του. Από τον Γενάρη όταν βρέθηκε δανεικός στη Βερόνα, έπαιξε αρκετά καλά (15 συμ, 1 γκολ στο πρωτάθλημα) με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ως υποψήφιος αυτόν τον καιρό για διάφορες Ιταλικές ομάδες. Αριστεροπόδαρος, 30 ετών, μια περίπτωση που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Λέτε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ