Παναθηναϊκός : «Ναι» της Κυβέρνησης για «Athens Alive» στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός : «Ναι» της Κυβέρνησης για «Athens Alive» στο ΟΑΚΑ!

Η ελληνική πολιτεία επισημοποίησε την πρόθεσή της για την αναβάθμιση της περιοχής των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αναφέροντας ενδεικτικά την προοπτική αύξησης του συντελεστή δόμησης και κατασκευή χώρων αθλητισμού και αναψυχής!

Είναι επίσημο! Η Κυβέρνηση παρουσιάζεται θετικό για το πρότζεκτ του Athens Alive στο ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για αύξηση συντελεστή δόμησης, χώρους αθλητισμού και αναψυχής!

Έτσι ο δρόμος για την για την πραγματοποίηση του μεγάλου σχεδίου μπαίνει σε «τροχιά» ώστε να αρχίσει να παίρνει «σάρκα και οστά».

Ουσιαστικά η πολιτεία κάνει λόγο για αναβάθμιση της περιοχής του ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα με την τοποθέτησή της επιβεβαίωσε ότι η συνάντηση Τσίπρα-Γιαννακόπουλου πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ με ένα σύγχρονο σχέδιο, που θα αναβαθμίζει τις λειτουργίες στην ευρύτερη περιοχή και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα εντάσσεται στο σχέδιο ανάπτυξης της Αττικής.

Για το λόγο αυτό θα προχωρήσει η εκπόνηση Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το σύνολο της περιοχής όπου θα εξεταστεί η δυνατότητα αύξησης του επιτρεπόμενου συντελεστή δόμησης στο πλαίσιο του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας καθώς και ορισμένες διαφοροποιήσεις στις επιτρεπόμενες χρήσεις γης με δυνατότητα χωροθέτησης χρήσεων αθλητισμού, αναψυχής, τουρισμού και περιορισμένων εμπορικών χρήσεων για την εξυπηρέτηση της περιοχής», ανέφερε  η επίσημη θέση της κυβέρνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ