Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λιβάγια η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λιβάγια η ΑΕΚ

Ο Κροάτης ανήκει και επίσημα στην Ενωση, με τη φανέλα της οποίας θα αγωνίζεται μέχρι το 2021 - «Η ΑΕΚ πλήρωσε 1.8 εκατ. ευρώ και ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς», αναφέρει η Λας Πάλμας.

Την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια από την Λας Πάλμας ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης η ΑΕΚ. Η Ενωση ενεργοποίησε το δικαίωμα αγοράς του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου οι Κιτρινόμαυροι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Οπως είχατε ενημερωθεί από το 10.gr από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (21/05), ο Λιβάγια έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ΑΕΚ και θα είναι κάτοικος Σπάτων μέχρι και το 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε τη διαδικασία ενεργοποίησης του δικαιώματος αγοράς του Μάρκο Λιβάγια από τη Λας Πάλμας, όπως είχε το περιθώριο να κάνει μέχρι τις 15/6/2018».

Την παραχώρηση του 25χρονου επιθετικού στην Ενωση γνωστοποίησε από τη μεριά της και η Λας Πάλμας. Η ισπανική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι η ΑΕΚ πλήρωσε 1.8 εκατ. ευρώ και ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λας Πάλμας:

«Ο ελληνικός σύλλογος είχε μια οψιόν αγοράς για τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Λιβάγια, που έπρεπε να ενεργοποιήσει πριν από τις 15 Ιουνίου 2018. Η εξαιρετική απόδοση του παίκτη (πρώτου σκόρερ της ομάδας) οδήγησε την ΑΕΚ να ασκήσει το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του. Για να συμβεί αυτό, η Λας Πάλμας έλαβε 2 εκατ. ευρώ. 200.000 ευρώ για τον δανεισμό του και 1,8 εκατ. για την ενεργοποίηση της οψιόν.

Ο Μάρκο Λιβάγια ήρθε στη Λας Πάλμας τον Ιούλιο του 2016 ως ελεύθερος από την Ρούμπιν Καζάν και υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια. Έπαιξε συνολικά σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας 6 γκολ. Τη σεζόν αυτή έπαιξε ως δανεικός στην ΑΕΚ, μια ομάδα με την ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ