Ο ΠΑΟΚ, δύο μάνατζερ και στη μέση ο Χατσερίντι

Ο ΠΑΟΚ, δύο μάνατζερ και στη μέση ο Χατσερίντι

Από τη μια ο Βαντίμ Σαμπλί, από την άλλη ο Ιβάν Πιροζέκνο. Ανάμεσα; Η φιλοδοξία του ΠΑΟΚ να ντύσει στα χρώματα του τον σπουδαίο Ουκρανό αμυντικό

Εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Ιβάν Πιροζένκο πριν από μερικές ώρες. Εμφανίστηκε και μάλιστα με πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις αναφορικά με τον Γιεβχέν Χατσερίντι και την πρόταση που έχει στα χέρια του από τον ΠΑΟΚ.

Τι δήλωσε ακριβώς ο Ουκρανός ατζέντης για το μέλλον του πελάτη του; Ότι «O ΠΑΟΚ είναι μια προοπτική, κοιτάμε τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας και θα δούμε. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, μπορεί να το έχει κάνει ο παίκτης αλλά ο παίκτης έχει και έναν μάνατζερ και για την ώρα δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον ΠΑΟΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορική ομάδα, με έναν καλό και δυνατό πρόεδρο αλλά αυτά έχω να σας πω για την ώρα». Αδιάφορος; Για εκείνους που δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση. Για εκείνους που ξέρουν, έστειλε μια χαρά μήνυμα στη Θεσσαλονίκη. Λιτό και κατανοητό.

Διεμήνυσε ότι αν θέλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν στην απόκτηση του Χατσερίντι πρέπει να μιλήσουν μαζί του, και όχι με τον Βαντίμ Σαμπλί που έχει μπει στη μέση από τον Γενάρη κάνοντας το μεσάζοντα σε αυτή την ιδιαίτερη υπόθεση. Ο Σαμπλί είναι ο ατζέντης του Μάτος, του Σακχόφ, του Αζεβέδο (ναι, και του Σρνα) και πάνω από όλα είναι επιστήθιος φίλος του Λιούμπος Μίχελ. Είναι επίσης ο πρώην μάνατζερ του Χατσερίντι, συνθήκη που τον έβαλε στην εξίσωση. Ο Πιροζένκο έχοντας αντιληφθεί τον κίνδυνο εδώ και πάρα πολύ καιρό, τον κίνδυνο να χάσει τον πελάτη του, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε ο Χατσερίντι να καταλήξει στον ΠΑΟΚ. Ίσως κάποιοι μάλιστα να θυμούνται τις δηλώσεις του για την υπόθεση τον Γενάρη. Εκείνο το: «ο Γιεβχέν δεν έχει μιλήσει με κανέναν και η επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Ντιναμό Κιέβου. Δεν θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του».

Πιθανότατα τον ίδιο εξέφραζε ο Πιροζένκο, και όχι τον Χατσερίντι ο οποίος όπως αποδείχθηκε παρά τις δύο προτάσεις που του κατέθεσε η Ντιναμό Κιέβου δεν δέχθηκε να παραμείνει στην Ουκρανική πρωτεύουσα. Ο Πιροζένκο βεβαίως δεν το έβαλε κάτω. Έφερε πριν από λίγες ημέρες πρόταση στον Χατσερίντι από την Τουρκία (Τραμπζονσπόρ) με ετήσιες αποδοχές κοντά στα δύο εκατ ευρώ, ενώ ήταν εκείνος που προσπάθησε να του ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Μπράιτον στην Αγγλία. Ο υψηλόσωμος αμυντικός όμως δεν ψήθηκε ποτέ. Φαίνεται να προτιμά τον ΠΑΟΚ, ειδικά αν όντως ισχύσει εκείνα που του είπε ο Σαμπλί τον Γενάρη όταν υπήρξε η φημολογία πως υπογράφηκε προσύμφωνο (το οποίο βεβαίως δεν έχει καμία νομική ισχύ).

Ο ΠΑΟΚ του έδινε κοντά 1,8 εκατ ευρώ τον χρόνο συν bonus για συμμετοχές, βαθμούς στο πρωτάθλημα κλπ. Πάρα πολλά τα λεφτά. Τώρα λοιπόν που ο Πιροζένκο βλέπει ότι Ντιναμό Κιέβου δεν υπάρχει, ότι δεν υπάρχει και Τουρκία για τον Χατσερίντι αρχίζει πια να το συζητά για τον ΠΑΟΚ. Θέλει όμως να μην υπάρξει εντός της συμφωνίας ο Σαμπλί. Και για την προμήθεια, αλλά ίσως και υπό την απειλή να «χάσει» τον Ουκρανό αμυντικό από το πελατολόγιο του. Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες μίλησε με τον Χατσερίντι πριν από λίγες ημέρες. Μέσω του Μίχελ. Ζητήθηκε όμως από τον ποδοσφαιριστή να περιμένει καθώς είναι προφανές ότι εξετάζονται διάφορες υποθέσεις σε αυτές τις πρώτες μεταγραφικές αναζητήσεις για του χρόνου.    

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ