Δίνει «μάχη» για Μολέντο – Plan B με Πεδράο και Λέμα

Δίνει «μάχη» για Μολέντο – Plan B με Πεδράο και Λέμα

Ο Ολυμπιακός είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με Ιντερνασιονάλ προσπαθώντας να κάνει το «μπαμ» με τον Μολέντο. Επιμένουν στο μεγάλο λιμάνι για τον 31χρονο στόπερ αλλά παράλληλα «τρέχουν» και τις περιπτώσεις Πεδράο και Λέμα.

Ο Ολυμπιακός επιμένει για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο από την Ιντερνασιονάλ και οι ερυθρόλευκοι δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του λατινοαμερικάνου στόπερ.

Δεν χωρά αμφιβολία πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά οι πειραιώτες δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω και οι συνεχείς διαπραγματεύσεις με την βραζιλιάνικη ομάδα, φανερώνουν πως υπάρχει έδαφος για την επίτευξη συμφωνίας.

Είναι επίσης δεδομένο πως ο Μολέντο θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, καθώς ο Ολυμπιακός του προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, χρήματα που δεν μπορεί να πάρει στην πατρίδα του αλλά ούτε και από άλλη ελληνική ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αποδοχές του έμπειρου στόπερ είναι αυτή την περίοδο κοντά στις 600.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός είναι σε θέση φυσικά να ξεπεράσει το συγκεκριμένο ποσό. Στο μεγάλο λιμάνι συνεχίζουν τις επαφές με την Ιντερνασιονάλ και δεν ασχολούνται με τα δημοσιεύματα βραζιλιάνικων ιστοσελίδων, που αναφέρουν ότι «ο παίκτης δεν παραχωρείται».

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι ερυθρόλευκοι μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών είναι πως η Ιντερνασιονάλ συζητάει το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη και ο ίδιος ο Μολέντο είναι πολύ θετικός στην προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να έχουν «κλείσει» το θέμα κεντρικού αμυντικού όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει τον παίκτη στην διάθεση του στις 15 Ιουνίου, όταν ξεκινά η προετοιμασία των πειραιωτών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μιλάει και για Πεδράο – Λέμα

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μολέντο είναι αυτή την στιγμή η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, γιατί εκτός από καλός στόπερ ο Βραζιλιάνος γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής. Οι πειραιώτες όμως ασχολούνται με τρεις ακόμα κεντρικούς αμυντικούς, θέλοντας να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που χρειαστεί να εφαρμόσουν το εναλλακτικό πλάνο.

Ο Πεδράο της Γκιμαράες είναι μια επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού και ο Μαρτίνς έκανε κάποιες επαφές το διάστημα που βρίσκονταν στην Πορτογαλία. Οι πληροφορίες πάντως αυτή την στιγμή αναφέρουν πως η Γκιμαράες ζητά ένα μεγάλο ποσό (περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ) για την παραχώρηση του παίκτη και ο Μαρτίνς προσπαθεί να πείσει τους ιθύνοντες του πορτογαλικού συλλόγου να μειώσουν τις απαιτήσεις τους.

Εκτός των δύο Βραζιλιάνων στόπερ, ο Ολυμπιακός έχει στην λίστα του έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό από την λατινική Αμερική. Όχι όμως από την Βραζιλία αλλά από την Αργεντινή. Ο λόγος για τον Κριστιάν Λέμα της Μπελγκράνο, ο οποίος δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με την αργεντίνικη ομάδα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τον Λέμα, γνωρίζει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη κι έχει δείξει πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη. Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός έχει προταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και η Σεβίλλη είναι μία εξ αυτών.

Το θετικό στην υπόθεση Λέμα είναι πως η Μπενφίκα, που εμφανίζονταν να θέλει τον Λέμα, ολοκλήρωσε την μεταγραφή άλλου στόπερ και πιο συγκεκριμένα του Χέρμαν Κόντι. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει να «κλείσει» αυτό το μεταγραφικό μέτωπο μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και οι εξελίξεις αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ