Παναθηναϊκός : Έγινε στον ΣΚΑΪ η συνάντηση Παϊρότζ – Αλαφούζου

Παναθηναϊκός : Έγινε στον ΣΚΑΪ η συνάντηση Παϊρότζ – Αλαφούζου

Ο Ταϊλανδός τα λέει με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού. Ίσως συναντηθεί και με τον Νταμπίζα, που επιστρέφει σήμερα.

Στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προκειμένου να τα πει από κοντά με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από χθες σας είχαμε ενημερώσει πως ο Πιεμπονγκσάντ θα έβλεπε σήμερα τον Αλαφούζο, ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με τον Νίκο Νταμπίζα ο οποίος επιστρέφει σήμερα από την Αγγλία και θα τρέξει τον σχεδιασμό.

Ο Ταϊλανδός είχε χθες συναντήσεις και με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να συζητήσουν για τις υπόλοιπες δραστηριότητες του στην Ελλάδα, ενώ συναντήθηκε και με ανθρώπους της Delloitte που τρέχει τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ.

Πάντως δεν πρόκειται να υπάρξουν αυτή τη φορά φωτογραφίες και τηλεοπτικά στιγμιότυπα μετά τη συνάντηση Παϊρότζ – Αλαφούζου, όπως συνέβη στην προηγούμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα. Και οι δύο κρατάνε πολύ χαμηλούς τόνους, μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος και να είναι σε θέση να πουν αν θα προχωρήσουν ή όχι.

Είναι πολύ πιθανό ο Παϊρότζ το απόγευμα να επισκεφτεί και το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, ενώ η αποχώρησή του από την Ελλάδα αναμένεται αύριο, Παρασκευή με προορισμό το Λονδίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ