Οι συναντήσεις του Μαρτίνς με το βλέμμα στο Ζέεφελντ

Οι συναντήσεις του Μαρτίνς με το βλέμμα στο Ζέεφελντ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είναι από χθες στην χώρα μας κι έχει ήδη ξεκινήσει τις συναντήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας. Οι αποφάσεις για τις υποθέσεις που θα τρέξουν άμεσα στο λιμάνι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει στο μυαλό του το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στις αυστριακές Άλπεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Ελλάδα και ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού επέστρεψε στην χώρα μας για να μείνει. Αυτή την φορά δεν θα ξαναφύγει για Πορτογαλία καθώς έχει τακτοποιήσει όλα τα προσωπικά του θέματα κι έχει επίσης μαζέψει τα πράγματα του.

Ο 48χρονος κόουτς της ομάδας του λιμανιού ξεκίνησε ήδη από χθες τις συναντήσεις του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αυτές οι συναντήσεις θα δρομολογήσουν εξελίξεις στα μεταγραφικά δρώμενα των ερυθρόλευκων.

Ο νέος τεχνικός των πειραιωτών ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό και το διάστημα που ήταν στην πατρίδα του, αλλά τώρα φυσικά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο νέος προπονητής των πειραιωτών εξέφρασε και πάλι την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και συζητά με τους ιθύνοντες του συλλόγου τις επόμενες κινήσεις της ομάδας του λιμανιού.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Μαρτίνς θα έχει μια σειρά σημαντικών επαφών με τους ανθρώπους του συλλόγου, ώστε να ληφθούν καθοριστικές αποφάσεις για τις άμεσες μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων.  Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα αναλύσει μαζί με την διοίκηση  τα δεδομένα που υπάρχουν, εστιάζοντας στην παρούσα φάση στις θέσεις του στόπερ και του σέντερ φορ.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έχει το βλέμμα στραμμένο στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και θέλει μέχρι τις 25 Ιουνίου να έχουν προχωρήσει οι ερυθρόλευκοι στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού και επιθετικού. Αν ο Ολυμπιακός «κλείσει» αυτά τα δύο μεταγραφικά μέτωπα πριν την αναχώρηση του για Αυστρία και σε συνδυασμό με την μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου, θα έχει κάνει τρεις σημαντικές κινήσεις για τον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θα έχει συνεχόμενες συναντήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και οι εξελίξεις αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βέβαια στο μυαλό του και το πρόγραμμα της προετοιμασίας και το πώς θα κινηθούν οι ερυθρόλευκοι στο Ζέεφελντ. Γι’ αυτό μάλιστα τις επόμενες μέρες θα έχει και μια σύσκεψη με όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, ώστε να συζητηθούν λεπτομέρειες που αφορούν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ