Έδωσε τα χέρια με Σρνα ο ΠΑΟΚ! (vids)

Έδωσε τα χέρια με Σρνα ο ΠΑΟΚ! (vids)

Οι Ασπρόμαυροι τα βρήκαν σε όλα με τον Κροάτη μπακ και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ντάριο Σρνα, καθώς ο Κροάτης μπακ συμφώνησε σε όλα με τους Ασπρόμαυρους και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Ο πολύπειρος άσος βρισκόταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και το μεσημέρι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το καθοριστικό ραντεβού του 36χρονου με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και τον Σρνα να λογίζεται πλέον ως παίκτης του Δικεφάλου.

Ο πρώην μπακ της Σαχτάρ Ντόνετσκ την Πέμπτη θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κροάτης θα υπογράψει για 1+1 χρόνο, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στο ρόστερ του έναν πολύ ποιοτικό, αλλά και έμπειρο αμυντικό, που μπορεί να προσφέρει πολλά τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια της ομάδας.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ