Μαρτίνς : Ήρθε και «τρέχει» τις εξελίξεις

Μαρτίνς : Ήρθε και «τρέχει» τις εξελίξεις

Στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση ο Πέδρο Μαρτίνς που θα έχει σε καθημερινή βάση πλέον συνεργασία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις επόμενες κινήσεις.

Το πλάνο έχει μπει στη βάση του εδώ και πολύ καιρό. Από τον Απρίλιο που ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού τα πάντα «τρέχουν» στους ρυθμούς του για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος από σήμερα, όπως αναμενόταν, βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση καθώς άλλωστε έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας (15 Ιουνίου).

Οι επαφές των ερυθρολεύκων με τους μεταγραφικούς στόχους συνεχίζονται την ώρα που ο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το υπάρχον ρόστερ και τους δανεικούς.

Προφανώς και το διάστημα που ο Μαρτίνς δεν ήταν στην Αθήνα, βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού (Καρεμπέ, Μοντέστο) και από εδώ και στο εξής θα έχει καθημερινή συνεργασία ώστε να παρθούν τελικές αποφάσεις γύρω από θέσεις «κλειδιά» για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Τα «μέτωπα» άλλωστε των Πειραιωτών είναι αρκετά και στο κομμάτι του κεντρικού αμυντικού, του αμυντικού χαφ αλλά και της επίθεσης τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή.

Τόσο από την λίστα του Μαρτίνς όσο και από τις περιπτώσεις που χειρίζεται ο σύλλογος, πάντα σε άμεση συνεννόηση με τον Πορτογάλο ώστε να καλύπτουν τα αγωνιστικά «θέλω» του υπάρχουν περιπτώσεις που είναι σε καλό δρόμο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα και άλλα ευχάριστα νέα, μετά την επίσημη ανακοίνωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ