«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πέλκα από την Μπεσίκτας»

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πέλκα από την Μπεσίκτας»

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Καρτάλ Γιγκίτ μίλησε για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα.

Σε… τουρκικό σίριαλ έχει εξελιχθεί το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα, χωρίς πάντως έως τώρα να πάρει επίσημη μορφή καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά ενημέρωση.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Καρτάλ Γιγκίτ μίλησε στο «Metropolis 95.5» για το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον διεθνή παίκτη του Δικέφαλου και κατέθεσε ενδιαφέρουσες πτυχές της υπόθεσης, όπως παρουσιάζονται στα τουρκικά ΜΜΕ.

Μεταξύ άλλων είπε: «Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Πέλκα, όχι, όμως, μόνο γι’ αυτόν. Σκάουτς της ομάδας είδαν τον παίκτη πριν μερικές μέρες και γύρισαν πίσω με λίστα 10-15 παικτών, την οποία παρέδωσαν στον προπονητή, Σενιόλ Γκιουνές.

Τότε είπαν ότι θα ασχοληθούν με τα μεταγραφικά μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος. Πολλά θα εξαρτηθούν σε ό,τι αφορά την οικονομική πολιτική, από το αν θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ή όχι. Αν παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλάζει στρατηγική. Επί του παρόντος, η στρατηγική είναι για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στην Μπεσίκτας θέλουν να χαμηλώσουν τον μέσο όρο ηλικίας και ο Πέλκας ανταποκρίνεται σε αυτό το κριτήριο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη κίνηση για τον Πέλκα.

Πάντως, στην Μπεσίκτας θα το παζαρέψουν. Αν η ρήτρα είναι οκτώ εκατομμύρια ευρώ, η Μπεσίκτας θα προτείνει πέντε. Εκτιμώ ότι θα γίνει επαφή την ερχόμενη εβδομάδα. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν η Μπεσίκτας θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ