Τρίγλια – Αρης 1-4

Τρίγλια – Αρης 1-4

Φιλική εκτός έδρας νίκη στην Τρίγλια με 4-1 πέτυχε ο Αρης, μετά από πρόσκληση του προέδρου της και πρώην παράγοντα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ Στράτο Ευγενίου.

Φιλικό παιχνίδι στην Τρίγλια έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/5) ο Άρης επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με σκορ 4-1. Ο Δημήτρης Σπανός μοίρασε το χρόνο στους παίκτες του, έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.

Το 1-0 έγινε στο 24’ με κοντινή προβολή του Μπαργκάν μετά από Πάσα. Ο Αρης διπλασίασε τα τέρματα του στο 40′ χάρη σε δυνατό σουτ του Τσουμάνης εντός περιοχής, ενώ με αυτό το σκορ (2-0) ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος του ματς.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στοπ 63’ (3-0) με διαγώνιο σουτ του Τζανακάκη, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι προσωρινά στο 83′ με τον Μερόλι. Το τελικό 1-4 υπέρ του Άρη διαμορφώθηκε από τον Πασά στο 88′.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Κώστας Σγουρής): Μαλαμής, Μπέσας, Μιλκούδης, Σγουρής, Μπινίκος, Σαπανίδης, Σρβανίδης, Πεχλιβανίδης, Σπάσιτς, Μέτσι, Μπακαρόπουλος.
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος, Μαραγκός, Τσουμάνης, Παυλίδης, Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς, Λώττας, Πασάς, Κανακούδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μαντζάρης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Χαντί, Τζανακάκης.

Εκτός έμειναν οι Σόουζα, Δεληζήσης, Κάσσος, Ντούνης Μπαστακός, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Κλιγγόπουλος,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ